9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Dierenbescherming opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Dierenbescherming

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Dierenbescherming opzeggen

Heb jij het beste voor met dieren? Dan ben je mogelijk donateur van de Dierenbescherming. Je ondersteunt de stichting dan bij het bieden van hulp aan dieren in nood. Als je al lange tijd donateur bent, kun je besluiten om jouw donateurschap te beëindigen. In dat geval moet je de Dierenbescherming opzeggen. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoe dit in zijn werk gaat. Daarom vertellen wij je op deze pagina alles over de Dierenbescherming opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van Dierenbescherming
Steun aan de Dierenbescherming beëindigen
Donateurschap Dierenbescherming opzeggen
Dierenbescherming lidmaatschap stopzetten via Opzeggen.nl
Geen telefoontjes meer ontvangen van de Dierenbescherming
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Dierenbescherming

Contactgegevens van Dierenbescherming

Naam Dierenbescherming

Adres Postbus 85980, 2508 CR Den Haag

Telefoonnummer 088 - 811 3000

Steun aan de Dierenbescherming beëindigen

Wie de Dierenbescherming wil steunen, kan dit op verschillende manieren doen. Je kunt kiezen voor een eenmalige gift, maar het is ook mogelijk om een lidmaatschap voor het hele gezin af te sluiten. Daarnaast kun je flexdonateur worden, periodiek schenken of lokale doelen steunen. Hieronder geven we je per optie aan hoe de Dierenbescherming opzeggen in zijn werk gaat.

Eenmalige gift

Eén van de manieren om geld te doneren aan de Dierenbescherming is via een eenmalige gift. Wanneer je voor deze optie kiest, bepaal je zelf hoeveel geld je overmaakt. Je kunt het geld direct overmaken via Ideal, maar ook voor een eenmalige machtiging kiezen. In het geval van een machtiging schrijft de Dierenbescherming het bedrag automatisch van jouw rekening af. Omdat het hier om een eenmalige gift gaat, is de Dierenbescherming opzeggen niet nodig. Je zit immers nergens aan vast.

Periodiek schenken

Als je op regelmatige basis geld wilt doneren aan de Dierenbescherming, is periodiek schenken misschien iets voor jou. Het goede doel schrijft dan op vaste momenten het bedrag dat jullie overeen zijn gekomen van jouw rekening af. Een goed doel opzeggen is niet mogelijk als je voor periodiek schenken kiest. Je gaat namelijk een overeenkomst aan voor minimaal 5 jaar. Hierdoor lijkt periodiek schenken misschien niet interessant, maar er zitten ook voordelen aan. Je ontvangt namelijk tot 49,50% terug van de belastingdienst als jij jouw gift aan de Dierenbescherming vastlegt als periodieke schenking.

Lidmaatschap voor het hele gezin

Je kunt als individu geld doneren aan de Dierenbescherming, maar het is ook mogelijk om een lidmaatschap voor het hele gezin af te sluiten. Je profiteert in dat geval van de nodige voordelen. Zo ontvang je onder meer een welkomstpakket, 4x per jaar het magazine dier en het boek ‘samen op stap’. Wie met het hele gezin lid wordt van de Dierenbescherming, doneert iedere maand geld. Je bepaalt zelf hoeveel je overmaakt. Als je dit goede doel niet langer wilt steunen, moet je zelf de Dierenbescherming opzeggen. Een lidmaatschap voor het hele gezin loopt namelijk niet vanzelf af.

Flexdonateur

Wil je nergens aan vastzitten? Dan kun je flexdonateur van de Dierenbescherming worden. Het grote voordeel hiervan is dat je een maandelijkse gift over kunt slaan als het jou even niet goed uitkomt om te doneren. Het goede doel stuurt je per sms een herinnering voordat de donatie wordt geïncasseerd. Je stelt jouw donatie een maand uit door een sms terug te sturen. Als je helemaal geen geld meer wilt doneren als flexdonateur, kun je de Dierenbescherming opzeggen.

Lokale doelen

De Dierenbescherming is onder meer de drijvende kracht achter de dierenambulance en het dierenasiel. Als donateur kun je een lokale dierenambulance of lokaal dierenasiel steunen met een financiële bijdrage. Je kiest simpelweg de provincie waarbinnen het lokale doel actief is en kiest vervolgens een specifieke dierenambulance of specifiek dierenasiel uit. Je steunt een lokaal goed doel altijd middels een eenmalige gift, waardoor je jouw donateurschap niet op hoeft te zeggen. Je zit immers nergens aan vast als je een eenmalige donatie doet.

Donateurschap Dierenbescherming opzeggen

Je kunt een Dierenbescherming donateurschap opzeggen op verschillende manieren. Hieronder zetten wij de verschillende mogelijkheden op een rijtje.

Dierenbescherming telefonisch opzeggen - wil je niet langer geld doneren aan de Dierenbescherming? Dan kun je dit telefonisch kenbaar maken aan het goede doel. Richt je hiervoor tot het team service & informatie. Dit team is op werkdagen bereikbaar via 088 - 811 3000. Wie (lange) wachttijden wil voorkomen, kan het beste tussen 14.00 en 16.00 uur bellen. Het is dan relatief rustig.

Dierenbescherming schriftelijk opzeggen - sommige mensen hebben een hekel aan telefonisch opzeggen. Dit komt vooral doordat je dan vaak allerlei vragen krijgt van de medewerker die je aan de lijn hebt. Zit je hier niet op te wachten? Dan kun je jouw Dierenbescherming donateurschap opzeggen per post. Stuur in dat geval een brief met jouw gegevens naar Dierenbescherming, Postbus 85980, 2508 CR Den Haag. Het is belangrijk om de juiste gegevens in de brief te vermelden. Alleen dan kan het goede doel jouw lidmaatschap goed verwerken.

Dierenbescherming online opzeggen- voor het online opzeggen van de Dierenbescherming, heb je twee mogelijkheden. Allereerst kun jij je tot het contactformulier op de website van dit goede doel richten. Kies als onderwerp voor ‘lidmaatschap/donateurschap/giften’ en geef in het veld daaronder aan dat je niet langer geld wilt doneren. Vermeld hierin ook het rekeningnummer waarvan het geld wordt afgeschreven. Jouw overige gegevens vul je in de andere velden in. Door alles zo volledig mogelijk in te vullen, kan de Dierenbescherming jouw opzegging relatief snel verwerken. Een tweede manier om de Dierenbescherming online op te zeggen is via Opzeggen.nl. Dit is meteen ook de makkelijkste manier om jouw donateurschap te beëindigen. Je hoeft namelijk maar twee simpele stappen te doorlopen. Op onze site vul je simpelweg jouw gegevens in en kies je voor een verzendmethode. Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw opzegbrief bij de Dierenbescherming terechtkomt.

Dierenbescherming lidmaatschap stopzetten via Opzeggen.nl

Wanneer je weinig tijd en moeite wilt steken in de Dierenbescherming opzeggen, kies je voor de opzegservice van Opzeggen.nl. Voordat wij jouw opzegbrief kunnen versturen, vul je jouw gegevens in en kies je een verzendmethode. Wie liever zelf een opzegbrief naar dit goede doel verstuurt, kan een gratis opzegbrief downloaden op onze website.

Zekerheid voor wat betreft de verwerking van jouw opzegging

Wie zelf een opzegbrief verstuurt, heeft geen zekerheid dat de opzegging ook goed verwerkt wordt. Dit is wel het geval als je gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl. Bij ons profiteer je namelijk van 100% opzeggarantie. Hierdoor garanderen wij dat jouw opzegging goed verwerkt wordt. Wanneer dit niet gebeurt, gaan wij gratis voor je aan de slag. Zodoende wordt een Dierenbescherming opzegging altijd correct verwerkt.

Standaard verzending of aangetekend versturen?

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld op Opzeggen.nl, kies je een verzendmethode. Je kunt kiezen uit standaard verzending of aangetekend versturen. Wij raden je aan om een opzegbrief altijd aangetekend te versturen. Dit is weliswaar duurder dan standaard verzending, maar je ontvangt een track & trace code om jouw brief te volgen.

Maak een gratis opzegbrief en verstuur deze zelf

Dankzij de opzegservice van Opzeggen.nl is de Dierenbescherming opzeggen een fluitje van een cent. Wil je liever zelf de touwtjes in handen houden? Dan kun je onze gratis opzegbrief downloaden. Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt, passen wij de brief direct aan. Jij kunt hem vervolgens downloaden en zelf opsturen naar de Dierenbescherming. Jouw gegevens worden vrijwel direct nadat je de brief gedownload hebt uit ons systeem verwijderd.

Geen telefoontjes meer ontvangen van de Dierenbescherming

Als je donateur bent van de Dierenbescherming, mag dit goede doel telefonisch contact met je opnemen. Dit is eveneens het geval als je recent jouw donateurschap hebt beëindigd. Wanneer je veelvuldig gebeld wordt door de Dierenbescherming, kun je dit als vervelend ervaren. Laat je telefoon niet constant overgaan, maar neem vooral op en beroep je op het recht van verzet. De medewerker van de Dierenbescherming moet het telefoongesprek dan beëindigen. Extra bijkomstigheid is dat je niet bang hoeft te zijn dat je in de toekomst opnieuw gebeld wordt door dit goede doel. Je kunt ook bij de Dierenbescherming aangeven dat je niet meer gebeld wilt worden.

Bel-me-niet register is overbodig geworden en opgeheven

Veel mensen stonden vroeger ingeschreven bij het bel-me-niet register, maar tegenwoordig kun jij je hier niet meer voor inschrijven. Dit register is met ingang van 1 juli 2021 namelijk opgeheven. Door een wijziging in de telecommunicatiewet werd dit register overbodig. Wil je de Dierenbescherming opzeggen? Dan wens je waarschijnlijk ook dat dit goede doel jouw gegevens uit het systeem verwijdert. In de opzegbrief van Opzeggen.nl kun je hier een passage over meenemen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Dierenbescherming

Hoe kan ik de Dierenbescherming makkelijk en snel opzeggen?

Wie de Dierenbescherming makkelijk en snel op wil zeggen, richt zich tot Opzeggen.nl. Je hoeft hier namelijk maar twee stappen te doorlopen om jouw donateurschap te beëindigen. Opzeggen.nl verstuurt jouw opzegbrief en houd je op de hoogte van de voortgang.

Wat is het voordeel van flexdonateur worden?

Het voordeel van flexdonateur worden is dat je een maandelijkse donatie makkelijk over kunt slaan. De Dierenbescherming stuurt je enige tijd voor de incasso een herinnering per sms. Als je komende maand niet wilt of kunt doneren, hoef je enkel een sms’je terug te sturen.

Waarom belt de Dierenbescherming mij?

De Dierenbescherming mag jou bellen als je hier in het verleden toestemming voor hebt gegeven. Ook donateurs of mensen die recent hun donateurschap beëindigd hebben, kunnen telefonisch benaderd worden door dit goede doel.

Wat moet ik doen om niet meer gebeld te worden door de Dierenbescherming?

Wie niet meer gebeld wil worden door de Dierenbescherming, kan dit telefonisch of online doorgeven aan het goede doel. Als je een medewerker aan de lijn hebt, kun jij je ook beroepen op het recht van verzet. Het gesprek wordt dan niet voortgezet en je wordt in de toekomst niet opnieuw gebeld.

Wat houdt de 100% opzeggarantie van Opzeggen.nl in?

De 100% opzeggarantie van Opzeggen.nl houdt in dat wij jou garanderen dat jouw donatie aan de Dierenbescherming daadwerkelijk wordt stopgezet. Als dit onverhoopt toch misgaat, gaan wij gratis voor je aan de slag. Hierdoor wordt een opzegging altijd goed verwerkt.

Waarom een opzegbrief van Opzeggen.nl gebruiken?

Je gebruikt een opzegbrief van Opzeggen.nl omdat je dan zeker weet dat jouw opzegging goed verwerkt kan worden door de Dierenbescherming. Daarbij komt dat onze opzegbrief gratis is. Als je geen gebruik maakt van onze opzegservice, kun je hem alsnog gratis downloaden en zelf versturen.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Dierenbescherming

Je kunt Dierenbescherming bereiken via het telefoonnummer 088 - 811 30 00.

Adres Dierenbescherming

Dierenbescherming

Postbus 85980

2508 CR Den Haag

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden