9.1 op basis van 7663 beoordelingen

IFAW opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij IFAW

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

IFAW opzeggen

IFAW is de afkorting van International Fund for Animal Welfare. Deze organisatie is actief in een groot aantal landen over de hele wereld. Ben je donateur van IFAW? Dan help je dit goede doel bij de bescherming van dieren. Toch kun je besluiten om jouw donateurschap te beëindigen. Hiervoor moet je IFAW opzeggen. Wanneer je dit niet doet, blijft het goede doel automatisch geld van jouw rekening afschrijven. Benieuwd hoe IFAW opzeggen in zijn werk gaat? Op deze pagina lees je er alles over.

Op deze pagina

IFAW opzeggen
Verschillende donatiemogelijkheden en hoe je deze opzegt
International Fund for Animal Welfare opzeggen doe je zo
Redenen om IFAW op te zeggen via Opzeggen.nl
Waarom belt IFAW mij?
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van international fund for animal welfare

IFAW opzeggen

Wil jij IFAW opzeggen? Vul eenvoudig de ontbrekende gegevens in, en het formulier past zich automatisch aan. Download het formulier gratis en verstuur het zelf naar IFAW, of laat het door Opzeggen.nl versturen met 100% opzeggarantie. De keuze is aan jou!

Verschillende donatiemogelijkheden en hoe je deze opzegt

Als je IFAW financieel wilt ondersteunen, kun je voor een eenmalige donatie kiezen. Je maakt dan zelf geld over naar dit goede doel of laat de organisatie eenmalig geld van jouw rekening afschrijven. Bij een eenmalige donatie is IFAW opzeggen niet aan de orde, maar bij een periodieke schenking wel. Hieronder gaan we in op deze optie en en vertellen wij je hoe opzeggen in zijn werk gaat. Verder komt een donatie wijzigen aan bod en kijken we naar de opzegtermijn en verwerkingstijd.

Periodieke schenking

Vind je het belangrijk dat dieren beschermd worden? Dan kun je ervoor kiezen om minimaal 5 jaar te doneren aan IFAW. Je kiest in dat geval voor een periodieke schenking. Je doneert dan op specifieke momenten een vastgesteld bedrag aan het goede doel. Een periodieke schenking aan IFAW is volledig aftrekbaar van de belasting, waardoor deze manier van doneren voor jou ook een voordeel met zich meebrengt. Omdat je een overeenkomst met een goed doel sluit, is een periodieke schenking aan IFAW opzeggen tussentijds niet mogelijk.

Wijzig het donatie bedrag

Een veelvoorkomende reden voor IFAW opzeggen is een wijziging in de financiële situatie. Als er minder geld binnenkomt, moet je ook beter letten op het geld dat eruit gaat. Toch betekent dit niet dat je jouw IFAW donateurschap ook moet opzeggen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om jouw donatie bedrag te wijzigen. Hiervoor raden wij je aan om contact op te nemen met het goede doel. Zij kunnen jouw aanpassing dan direct verwerken, waardoor de eerstvolgende keer het juiste bedrag wordt afgeschreven.

Opzegtermijn en verwerkingstijd

Als je helemaal wilt stoppen als donateur, moet je IFAW opzeggen. Dit kan op ieder gewenst moment. Bij het opzeggen van een goed doel is namelijk geen sprake van een opzegtermijn. Wel krijg je te maken met verwerkingstijd. Hierdoor kan het enige tijd duren voordat jouw opzegging verwerkt is. Het gevolg hiervan is dat een opzegging en incasso elkaar kunnen kruisen. Hierdoor wordt er mogelijk nog een extra bedrag afgeschreven van jouw rekening. Je kunt dit bedrag terug laten boeken via de bank. Dit kan tot twee maanden na de incasso.

International Fund for Animal Welfare opzeggen doe je zo

Wil je niet langer dat IFAW automatisch geld van jouw rekening afschrijft? Dan moet je IFAW opzeggen. Dit is namelijk de enige manier om een automatisch incasso van dit goede doel te beëindigen. Wie zijn IFAW donateurschap wil beëindigen, kan dit op de onderstaande manieren doen.

IFAW telefonisch opzeggen - de snelste manier om een IFAW opzegging te verwerken, is door telefonisch contact op te nemen met het goede doel. Je kunt de organisatie op werkdagen bereiken door te bellen naar 070 - 335 5011. Ben je in de gelegenheid om tussen 14.00 en 16.00 uur te bellen? Dan heeft dit de voorkeur. Tussen deze twee tijdstippen is de kans op wachttijden namelijk het kleinst.

IFAW per mail stopzetten - naast telefonisch opzeggen kun je ook een mail sturen naar info-nl@ifaw.nl om kenbaar te maken dat je jouw donateurschap stop wilt zetten. Wie voor deze optie kiest, moet weten welke gegevens IFAW nodig heeft om een opzegging te verwerken. Als er gegevens ontbreken, kan een opzegging namelijk niet verwerkt worden.

IFAW schriftelijk opzeggen - IFAW opzeggen kan ook door een brief te sturen naar dit goede doel. Voor een opzegbrief geldt eigenlijk hetzelfde als voor een e-mail. Verstuur zo’n brief pas als je weet wat de organisatie van jou moet weten om een opzegging te kunnen verwerken. Adresseer jouw brief aan IFAW met het adres onderaan deze pagina. Een goed doel opzeggen per brief duurt vaak wat langer, omdat je afhankelijk bent van andere partijen.

IFAW online opzeggen - wil je jouw IFAW donateurschap online opzeggen? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Op onze website regel je jouw opzegging in twee simpele stappen. Je vult eerst een aantal gegevens in en kiest daarna een verzendmethode. Opzeggen.nl doet de rest en verstuurt jouw opzegbrief naar dit goede doel. Door gebruik te maken van onze opzegservice heb je zelf vrijwel geen omkijken naar IFAW opzeggen.

Redenen om IFAW op te zeggen via Opzeggen.nl

Opzeggen is iets waar veel mensen een hekel aan hebben. Geldt dit ook voor jou? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Wij maken opzeggen namelijk een stuk makkelijker. Je hoeft enkel jouw gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen en wij doen de rest. Opzeggen.nl zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw opzegbrief wordt verstuurd naar international fund for animal welfare. Bovendien kun je alles vanuit huis regelen, want via Opzeggen.nl beëindig je jouw IFAW donateurschap online.

Wij garanderen een goede verwerking

Het opzeggen van een goed doel kan problemen opleveren. Zo wordt een opzegging niet altijd goed verwerkt. Dit kan aan jezelf liggen, maar ook aan een goed doel. Het gevolg hiervan is dat een goed doel geld af blijft schrijven van jouw rekening. Wie een donatie aan IFAW opzegt via Opzeggen.nl, hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Wij werken namelijk met een 100% opzeggarantie. Hierdoor garanderen wij jou dat een opzegging altijd op een goede manier verwerkt wordt. Zo niet, dan gaan wij gratis voor je aan de slag.

Keuze uit standaard verzending en aangetekend versturen

Voor wat betreft het versturen van jouw opzegbrief kun je bij Opzeggen.nl kiezen voor standaard verzending en aangetekend versturen. Ondanks dat standaard verzending minder kost, heeft aangetekend versturen de voorkeur. Wanneer je voor deze optie kiest, kun je jouw opzegbrief volgen dankzij een track & trace code en krijg je een melding als de brief is afgeleverd bij IFAW. Als je voor standaard verzending kiest, is dit niet het geval.

Mogelijkheid om een gratis opzegbrief te downloaden

Wie zelf een opzegbrief opstelt, kan vergeten om belangrijke gegevens in de brief te vermelden. Dit kan gevolgen hebben voor jouw opzeggingen. Om dergelijke problemen te voorkomen, kun je op Opzeggen.nl een gratis opzegbrief downloaden. Je maakt in dat geval geen gebruik van onze opzegservice, waardoor je de brief zelf moet versturen. Bovendien profiteer je niet van onze garantie en service.

Waarom belt IFAW mij?

Het kan zijn dat je telefonisch benaderd wordt door IFAW. Wettelijk gezien mag dit goede doel jou bellen als je donateur bent of dit in een recent verleden bent geweest. Daarnaast mag de organisatie je ook telefonisch benaderen als je hier vooraf toestemming voor hebt gegeven. International fund for animal welfare kan je bellen om je over te halen (opnieuw) donateur te worden, maar ze kunnen ook contact opnemen om je te informeren over de voortgang van projecten waar je als donateur een bijdrage aan hebt geleverd.

Ik wil niet meer gebeld worden door IFAW

Neemt IFAW in jouw ogen (veel) te vaak telefonisch contact met je op? Dan kun je dit als vervelend ervaren. Gelukkig zijn er manieren om te voorkomen dat deze organisatie in de toekomst opnieuw telefonisch contact met je opneemt. Allereerst kun jij je beroepen op het recht van verzet. Als je tijdens een telefoongesprek aangeeft dat je niet langer gebeld wilt worden, moet een organisatie hier gehoor aan geven. Wil je IFAW een stap voor zijn? Dan kun je contact opnemen met het goede doel en aangegeven dat je (telefonisch) contact niet op prijs stelt.

Verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens

Zet je jouw IFAW donateurschap stop via de opzegservice van Opzeggen.nl? Dan kun je in de organisatie in onze opzegbrief verzoeken om jouw persoonsgegevens te verwijderen. Als je hier gebruik van wilt maken, vink je het vakje ‘verwijder mijn persoonsgegevens’ aan. Opzeggen.nl voegt dan onderaan de brief een alinea toe. Wanneer je IFAW verzoekt om jouw gegeven te verwijderen, kunnen ze niet langer contact met je opnemen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van international fund for animal welfare

Wat is de opzegtermijn van IFAW?

Net als veel andere goede doelen hanteert IFAW geen opzegtermijn. Hierdoor kun je jouw IFAW donateurschap op ieder gewenst moment opzeggen.

Wordt mijn IFAW opzegging direct verwerkt?

Nee, meestal wordt een IFAW opzegging niet direct verwerkt. De ene keer kan het langer duren dan de andere keer, maar een opzegging wordt eigenlijk altijd binnen maximaal 30 dagen verwerkt. Hierdoor kan het zijn dat een incasso en opzegging elkaar kruisen. In dat geval kun je een incasso terugboeken.

Wat houdt de opzegservice van Opzeggen.nl voor het stopzetten van IFAW in?

De opzegservice van Opzeggen.nl maakt het jou makkelijk om een IFAW donatie stop te zetten. Wij vragen jou je gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Opzeggen.nl doet de rest.

Hoe laat ik IFAW mijn persoonsgegevens verwijderen?

Je kunt IFAW jouw persoonsgegevens laten verwijderen door zelf contact op te nemen met dit goede doel. Het is ook mogelijk om een verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens op te nemen in de opzegbrief van Opzeggen.nl. Hiervoor vink je simpelweg het vakje ‘verwijder mijn persoonsgegevens’ aan.

Waarom kiezen voor aangetekend versturen naar het IFAW?

Je kiest voor aangetekend versturen in plaats van standaard verzending omdat je jouw opzegbrief met deze verzendmethode kunt volgen. Je krijgt namelijk een track & trace code. Daarnaast ontvang je bericht op het moment dat jouw opzegbrief is afgeleverd bij international fund for animal welfare.

Kan ik een opzegbrief van Opzeggen.nl ook zelf naar het IFAW versturen?

Ja, je kunt een opzegbrief van Opzeggen.nl ook zelf versturen naar international fund for animal welfare. Na het invullen van jouw gegevens kun je de brief namelijk gratis downloaden. Wij versturen hem dan niet voor jou naar IFAW, maar dit moet je zelf doen.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer IFAW

Je kunt IFAW bereiken via het telefoonnummer 070-3355011.

Adres IFAW

IFAW

Javastraat 56

2585 AR Den Haag

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden