9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Nierstichting Nederland opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Nierstichting Nederland

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Nierstichting Nederland opzeggen

Doneer je maandelijks geld aan Nierstichting Nederland? Dan help je dit goede doel in de strijd voor gezonde nieren voor iedereen. De Nierstichting werkt onder meer aan vroege opsporing van chronische nierschade en helpt jou om je nieren gezond te houden. Hierbij is iedere Euro van harte welkom. Desondanks kun je toch besluiten om jouw donateurschap op te zeggen. Hiervoor moet je zelf de Nierstichting opzeggen, want een automatische incasso door dit goede doel stopt niet vanzelf. Om jou een handje te helpen bij de opzegging van dit goed doel, lees je op deze pagina alles over de Nierstichting Nederland opzeggen.

Op deze pagina

Donatie Nierstichting Nederland opzeggen
Stopzetten donateurschap Nierstichting
Mogelijkheden voor donateurschap Nierstichting beëindigen
Nierstichting Nederland stopzetten via Opzeggen.nl
Waarom ben ik door de Nierstichting gebeld?
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van donatie aan Nierstichting Nederland

Donatie Nierstichting Nederland opzeggen

Wil jij Nierstichting Nederland opzeggen? Vul eenvoudig de ontbrekende gegevens in, en het formulier past zich automatisch aan. Download het formulier gratis en verstuur het zelf naar Nierstichting Nederland, of laat het door Opzeggen.nl versturen met 100% opzeggarantie. De keuze is aan jou!

Stopzetten donateurschap Nierstichting

Wie denkt dat het stopzetten van een Nierstichting donateurschap lastig is, heeft het mis. Het opzeggen van dit goede doel is namelijk niet bepaald ingewikkeld. Later op deze pagina behandelen we de manieren waarop je jouw donateurschap kunt beëindigen. We beperken ons hier tot een aantal belangrijke zaken die van toepassing zijn op het stopzetten van een Nierstichting donateurschap.

Wanneer moet ik de Nierstichting opzeggen?

De Nierstichting opzeggen is noodzakelijk als je niet langer geld wilt doneren aan dit goede doel. Toch hoeft dit niet altijd. Opzeggen is bijvoorbeeld niet nodig als je eenmalig doneert aan de Nierstichting Nederland. Je maakt dan zelf geld over of geeft het goede doel toestemming om eenmalig een bedrag van jouw rekening af te schrijven. Doneer je iedere maand aan de Nierstichting? Dan moet je jouw donateurschap wel zelf opzeggen. Wanneer je niets doet, blijft de automatische incasso namelijk doorlopen.

Verwerkingstijd en opzegtermijn

Wil je jouw Nierstichting donateurschap opzeggen? Dan verwacht je mogelijk dat je te maken krijgt met een opzegtermijn, maar dat is niet het geval. Over het algemeen is er geen opzegtermijn van toepassing op een goed doel opzeggen. Dit betekent dat je jouw donatie aan de Nierstichting op ieder gewenst moment kunt beëindigen. Het kan wel enige tijd duren voordat het goede doel jouw opzegging verwerkt heeft, waardoor een opzegging en incasso elkaar kunnen kruisen. Hierdoor wordt er mogelijk toch geld van jouw rekening afgeschreven nadat je de Nierstichting hebt opgezegd. Dit bedrag kun je eventueel terug laten boeken door de bank.

Pas het bedrag of de frequentie aan

Als je het belangrijk vindt om het werk van de Nierstichting te steunen, wil je jouw donatie waarschijnlijk liever niet opzeggen. Is er iets veranderd in jouw financiële situatie? Dan denk je mogelijk dat er niets anders opzit dan de Nierstichting opzeggen. Toch is dit niet het geval. Je kunt namelijk de hoogte van het donatie bedrag aanpassen of de frequentie waarmee je doneert wijzigen. Wie zijn donatie wil wijzigen, kan het beste telefonisch contact opnemen met de nierstichting. De wijziging wordt dan vaak direct doorgevoerd.

Mogelijkheden voor donateurschap Nierstichting beëindigen

Nierstichting Nederland opzeggen is niet bijzonder ingewikkeld. Je kunt jouw donatie aan dit goede doel namelijk op meerdere manieren beëindigen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor wat betreft de Nierstichting opzeggen op een rijtje.

Nierstichting telefonisch opzeggen - dit kan door te bellen naar 035 - 697 8055. De servicemedewerkers van Nierstichting Nederland zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Als je tussen 14.00 en 16.00 uur in de gelegenheid bent om te bellen, heeft dit de voorkeur. Wanneer je tussen deze twee tijdstippen belt met de Nierstichting, is de kans op wachttijden namelijk het kleinst. Omdat je bij telefonisch opzeggen een medewerker aan de lijn krijgt, kan jouw opzegging vaak direct verwerkt worden.

Nierstichting online opzeggen via Opzeggen.nl - het grote nadeel van telefonisch de Nierstichting opzeggen is dat je altijd iemand aan de lijn krijgt. De medewerker zal je vragen wat de reden is om jouw donateurschap op te zeggen en probeert je over te halen om donateur te blijven. Zit je hier niet op te wachten? Dan kun je Nierstichting Nederland ook online opzeggen via Opzeggen.nl.

Nierstichting schriftelijk opzeggen - wil je geen medewerker spreken van de Nierstichting? Dan kun je ook een opzegbrief sturen naar het adres dat je onderaan deze pagina vindt. TIP: gebruik het opzegformulier van Opzeggen.nl, download het formulier gratis en verstuur het formulier naar het opgegeven adres. Zo kun je ook eenvoudig en gratis gebruik maken van Opzeggen.nl!

Nierstichting Nederland stopzetten via Opzeggen.nl

Wil je jouw Nierstichting donateurschap opzeggen zonder hier al te veel tijd en moeite aan te besteden? Kies dan voor Opzeggen.nl. Dankzij onze opzegservice is het namelijk een fluitje van een cent om jouw Nierstichting Nederland donateurschap stop te zetten. Om een opzegbrief op te kunnen stellen, hebben wij in eerste instantie jouw gegevens nodig. Nadat je deze hebt ingevuld, vragen wij je een verzendmethode te kiezen. Heb je ook dit gedaan? Dan doet Opzeggen.nl de rest.

Standaard verzending of aangetekend versturen?

Voor wat betreft het versturen van jouw opzegbrief heb je bij Opzeggen.nl twee keuzes: standaard verzending en aangetekend versturen. Op basis van de prijs gaat jouw voorkeur mogelijk uit naar standaard verzending. Hier valt wat voor te zeggen, maar wij raden je aan een opzegbrief altijd aangetekend te versturen. Wie een aangetekende brief verstuurt, krijgt namelijk een track & trace code. Hiermee kun je jouw opzegbrief volgen. Is jouw brief afgeleverd bij de Nierstichting? Dan krijg je bovendien een ontvangstbevestiging.

Opzeggen.nl garandeert jouw opzegging

Heb je zelf een opzegbrief verstuurd naar de nierstichting? Dan ga je er waarschijnlijk van uit dat jouw opzegging goed verwerkt wordt. Helaas gebeurt dit lang niet altijd. Er kan iets misgaan bij het goede doel, maar mogelijk heb je zelf een fout gemaakt door bijvoorbeeld de verkeerde gegevens aan te leveren. Als je gebruik maakt van de aangetekende verzendservice van Opzeggen.nl, dan is jouw opzegging gegarandeerd. Wanneer er toch iets misgaat, gaat onze jurist gratis voor je aan de slag.

Gratis Nierstichting opzegbrief downloaden

Wie gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, profiteert van de nodige voordelen. Wil je toch liever zelf een opzegbrief versturen? Ook dan helpen wij je graag. Je kunt namelijk een gratis Nierstichting opzegbrief downloaden op onze website. Hiervoor vul je jouw gegevens in en download je de brief. Het is vervolgens aan jou om hem te versturen. Als je ervoor kiest om onze opzegbrief te downloaden, profiteer je niet van de garantie en service die voor onze opzegservice geldt.

Waarom ben ik door de Nierstichting gebeld?

Om de doelstellingen voor nierpatiënten te kunnen bereiken, benadert de Nierstichting haar achterban op diverse manieren met de vraag om een bijdrage te leveren. Hierdoor kan het voorkomen dat de Nierstichting telefonisch contact met je opneemt. Dit mag overigens alleen als je donateur bent, in een recent verleden geld gedoneerd hebt, of toestemming hebt gegeven om benaderd te worden door het goede doel.

Ik wil niet meer gebeld worden

Als je regelmatig gebeld wordt door de Nierstichting, zijn er een aantal opties om aan te geven dat je niet wilt dat er contact met je opgenomen wordt. Dit kun je bij de Nierstichting zelf aangeven, bijvoorbeeld door een mail te sturen. Wie gebeld wordt door dit goede doel, kan tijdens het gesprek aangeven telefonisch contact niet langer op prijs te stellen. Je beroept je in dat geval op het recht van verzet. De medewerker moet het gesprek dan beëindigen. In dit geval mag de Nierstichting Nederland je in de toekomst ook niet meer bellen.

Verzoek de Nierstichting om jouw persoonsgegeven te verwijderen

Nierstichting Nederland slaat gegevens van donateurs op in hun systeem. Vaak slaan zij deze gegevens een x-aantal jaar op. Wil je dit niet? Dan kun je de Nierstichting verzoeken om jouw persoonsgegevens te verwijderen. Wie gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, kan dit met één klik toevoegen aan zijn opzegbrief. Vink simpelweg ‘verwijder mijn persoonsgegevens’ aan en wij voegen direct een alinea toe onderaan de brief. Wanneer jouw gegevens verwijderd worden, kan de Nierstichting je niet meer bellen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van donatie aan Nierstichting Nederland

Wordt mijn Nierstichting opzegging direct verwerkt?

Nee, het duurt vaak een aantal dagen voordat Nierstichting Nederland jouw opzegging verwerkt heeft. Doorgaans duurt het maximaal 30 dagen voordat jouw donateurschap wordt stopgezet. Je kunt de Nierstichting overigens op ieder gewenst moment opzeggen, want er is geen opzegtermijn.

Kan ik een donatie aan de Nierstichting terug laten storten?

Ja, het is mogelijk om een donatie aan de Nierstichting terug te laten storten (storneren) via de bank. Dit kan tot twee maanden na de incasso. Storneren kan bijvoorbeeld als een opzegging en incasso elkaar gekruist hebben. In dat geval wordt er na een opzegging nog eenmalig geld van jouw rekening afgeschreven.

Zijn er alternatieven voor de Nierstichting opzeggen?

Ja, je hoeft jouw Nierstichting Nederland donateurschap niet direct op te zeggen als er iets verandert in jouw persoonlijke situatie. Het is namelijk ook mogelijk om jouw donatie te wijzigen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een lager bedrag te doneren of de frequentie aan te passen.

Hoe voorkom ik dat de Nierstichting mij belt?

Als je niet meer gebeld wilt worden door de Nierstichting, kun je dit telefonisch of per mail doorgeven aan het goede doel. Je kunt je tijdens een telefoongesprek ook beroepen op het recht van verzet. Tot slot kun je in de opzegbrief van Opzeggen.nl een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens op laten nemen.

Hoe werkt de nierstichting opzeggen via Opzeggen.nl?

De Nierstichting opzeggen via Opzeggen.nl is bijzonder eenvoudig. Je vult jouw gegevens in, wij verwerken deze in de brief, je kiest en verzendmethode en Opzeggen.nl verstuurt jouw opzegbrief naar Nierstichting Nederland. Door onze 100% opzeggarantie verzekeren wij je bovendien dat jouw opzegging goed verwerkt wordt.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Nierstichting Nederland

Je kunt Nierstichting Nederland bereiken via het telefoonnummer 035 - 697 80 55.

Adres Nierstichting Nederland

Nierstichting Nederland

Postbus 2020

1400 DA BUSSUM

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden