9.1 op basis van 7454 beoordelingen

Unicef opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Unicef

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7454 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7454 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

9

Prima afgehandeld

Hisko, Groningen

28-2-2024

10

3 x loterij gedaan en alles nu opgezegd!

Gemma, Den Haag

28-2-2024

9

Prima afgehandeld

Hisko, Groningen

28-2-2024

10

3 x loterij gedaan en alles nu opgezegd!

Gemma, Den Haag

28-2-2024

10

In één keer opgelost, bedankt.

Edward, Dronten

28-2-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Unicef opzeggen

In Nederland zijn er behoorlijk wat mensen donateur van Unicef. Geldt dit ook voor jou? Dan help je dit goede doel om ervoor te zorgen dat alle landen de rechten van kinderen respecteert en naleeft. Unicef helpt kinderen in meer dan 155 landen in de hele wereld. Ondanks dat jouw geld goed terechtkomt als je donateur bent van dit goede doel, kun je besluiten om jouw donateurschap stop te zetten. Hiervoor moet je Unicef opzeggen. Wij vertellen je hier alles wat je over opzeggen van dit goede doel moet weten. Bovendien kun je dankzij onze opzegservice direct Unicef opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van Unicef
Je moet jouw Unicef donatie zelf stopzetten
Opties om jouw Unicef donateurschap te beëindigen
Makkelijk en snel Unicef stopzetten via Opzeggen.nl
Unicef en het recht van verzet
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Unicef

Contactgegevens van Unicef

Naam Stichting Nederlands Comité Unicef

Adres Postbus 95375, 2509 CJ Den Haag

Telefoonnummer 088 - 444 9666

E-mailadres Info@unicef.nl

Je moet jouw Unicef donatie zelf stopzetten

Doneer je maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks geld aan Unicef? Dan heb je dit goede doel toestemming gegeven om automatisch geld van jouw rekening af te schrijven. Er wordt geen looptijd afgesproken, waardoor er telkens opnieuw een automatische incasso plaats kan vinden. Wil je niet langer dat Unicef geld afschrijft van jouw rekening? Dan moet je jouw Unicef donatie stopzetten. Het goede doel mag dan niet langer automatisch geld van jouw rekening afschrijven. Unicef opzeggen hoeft uiteraard niet als je voor een eenmalige bijdrage hebt gekozen. Omdat er maar één keer geld van jouw rekening wordt afgeschreven, zit je nergens aan vast.

Donatie aan Unicef wijzigen

Als er iets veranderd is in jouw financiële situatie, denk je mogelijk al snel aan Unicef opzeggen. Dit is een optie, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo biedt dit goede doel je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om jouw donatie te wijzigen. Wil je Unicef blijven steunen, maar dan wel met minder geld? Geen probleem, want via de website van dit goede doel wijzig je de hoogte van jouw donatiebedrag binnen een handomdraai. Alle geld is immers welkom en Unicef is al lang blij dat jij donateur blijft.

Flexibel doneren

Wie (tijdelijk) minder te besteden heeft, kan Unicef opzeggen of zijn donatiebedrag verlagen. Je kunt er ook voor kiezen om flexdonateur te worden. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf bepaalt of je de aankomende maand wel of niet doneert. Je kunt bijvoorbeeld een donatie overslaan als je even krap bij kas zit. Unicef stuurt je maandelijks een sms om je eraan te herinneren dat jouw donatie binnenkort wordt afgeschreven. Wanneer je een sms stuurt met ‘Unicef overslaan’, schrijft het goede doel geen geld af. Doe je niets? Dan wordt het door jou gekozen donatiebedrag automatisch van je rekening afgeschreven.

Unicef opzeggen na overlijden

Is er onlangs een naaste overleden en was hij/zij donateur van Unicef? Dan wil je het donateurschap mogelijk beëindigen. Je kunt het overlijden van een donateur doorgeven via de website van dit goede doel. Voordat Unicef je naar de benodigde gegevens vraagt, kun je ervoor kiezen om nog een eenmalige donatie te doen. Over een donatie vanuit een erfenis hoef je namelijk geen belasting te betalen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, verstuur je het formulier naar Unicef. Dit goede doel zorgt ervoor dat de opzegging binnen maximaal 30 dagen verwerkt wordt.

Opties om jouw Unicef donateurschap te beëindigen

Zie je geen heil in het wijzigen van jouw donatiebedrag en wil je ook geen flexdonateur worden? Dan kom je al snel uit bij Unicef opzeggen. Er zijn verschillende opties om jouw donatie aan dit goede doel stop te zetten. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Unicef telefonisch opzeggen - neem telefonisch contact op als je jouw Unicef donateurschap wilt beëindigen. Unicef is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 444 9666. Het kan voorkomen dat je niemand aan de lijn krijgt of dat er sprake is van een lange wachttijd. In dat geval kun je het terugbelformulier invullen. Je wordt dan teruggebeld door een medewerker van Unicef.

Unicef schriftelijk opzeggen - het nadeel van telefonisch opzeggen is dat een medewerker van Unicef er alles aan zal doen om jou aan boord te houden als donateur. Zit je hier niet op te wachten? Geen probleem, want je kunt Unicef ook opzeggen door een mail of brief te sturen. Voor zowel een mail als brief is het belangrijk dat je hierin de juiste gegevens vermeldt. Een mail kun je richten aan info@unicef.nl. Een brief stuur je naar Stichting Nederlands Comité Unicef, Postbus 95375, 2509 CJ Den Haag.

Unicef online opzeggen via Opzeggen.nl - wil je Unicef online opzeggen? Richt je dan tot Opzeggen.nl. Wij bieden namelijk een speciale opzegservice aan. Wanneer je hier gebruik van maakt, hoef je enkel twee simpele stappen te doorlopen. In de eerste stap vul je jouw gegevens in en in de tweede stap kies je een verzendmethode. Nadat je deze stappen doorlopen hebt, verstuurt Opzeggen.nl jouw opzegbrief naar Unicef. Hierdoor kost Unicef opzeggen je amper tijd en moeite.

Makkelijk en snel Unicef stopzetten via Opzeggen.nl

Wie niet langer geld wil doneren aan Unicef, kan zijn donateurschap stopzetten door telefonisch contact op te nemen of een brief of e-mail te sturen. De ervaring leert dat je hier vaak meer tijd aan kwijt bent dan je lief is. Wil je makkelijk en snel Unicef stopzetten? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Je vult jouw gegevens in, kiest een verzendmethode en wij versturen jouw opzegbrief naar Unicef.

Garantie dat jouw opzegging goed verwerkt wordt

Kies je ervoor om jouw Unicef donateurschap stop te zetten via Opzeggen.nl? Dan garanderen wij dat jouw opzegging goed verwerkt wordt. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het allerminst. Als je een goed doel opzegt en deze opzegging niet goed verwerkt wordt, blijft een goed doel als bijvoorbeeld Unicef geld afschrijven van jouw rekening. Wie gebruik maakt van onze opzegservice, hoeft hier niet bang voor te zijn. Wanneer een opzegging niet goed verwerkt wordt, gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Geld dat na een opzegging is afgeschreven door Unicef, kun je terug laten boeken door de bank.

Aangetekend versturen

Voor aangetekend versturen betaal je meer dan voor standaard verzending. Daarom neig je mogelijk om jouw opzegbrief met de reguliere post te versturen. Wie een aangetekende brief verstuurt via Opzeggen.nl, betaalt hier ook iets meer voor dan bij het postkantoor.

Gratis Unicef opzegbrief

Verstuur je liever zelf een Unicef opzegbrief? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Je vult jouw gegevens in en wij passen de opzegbrief direct voor je aan. Jij kunt deze brief gratis downloaden. Vervolgens hoef je hem alleen nog maar op te sturen naar Unicef. Wie zelf zijn opzegbrief verstuurt, profiteert niet van de garantie en service van Opzeggen.nl.

Unicef en het recht van verzet

Ben je donateur (geweest) van Unicef? Dan kan dit goede doel telefonisch contact met je opnemen voor bijvoorbeeld een actie. Als je dergelijke telefoontjes niet op prijs stelt, kun je dit aan het goede doel doorgeven. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Je kunt ook wachten tot je gebeld wordt door Unicef en je vervolgens beroepen op het recht van verzet. De Unicef-medewerker mag het gesprek dan niet voortzetten en je mag in de toekomst niet opnieuw gebeld worden door dit goede doel.

Bel-me-niet register is in 2021 opgeheven

Tot voor kort kon jij je inschrijven voor het bel-me-niet register als je niet gebeld wilde worden door Unicef. Als jouw telefoonnummer in dit register stond, mochten goede doelen en bedrijven geen contact met je opnemen. Helaas bleek dit register niet geheel waterdicht. Mede hierdoor - en door nieuwe regelgeving - werd het bel-me-niet register op 1 juli 2021 opgeheven. Jij kunt je hier dus niet meer voor inschrijven als je niet meer gebeld wilt worden door Unicef.

Verzoek tot verwijdering persoonsgegevens

Wil je een goed doel opzeggen via Opzeggen.nl? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens op te nemen in de opzegbrief. Hiervoor vink je simpelweg het vakje ‘verwijder mijn persoonsgegevens’ aan onder de velden waarin je jouw gegevens invult. Wij voegen dan direct een alinea toe onderaan de brief. Het grote voordeel van het verwijderen van jouw persoonsgegevens is dat Unicef geen contact meer met je op kan nemen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Unicef

Stopt mijn Unicef donatie vanzelf?

Dat ligt eraan voor welke manier van doneren je hebt gekozen. Een eenmalige donatie stopt vanzelf, maar dit geldt niet voor een maandelijkse, driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse donatie. Wie periodiek doneert, moet zelf Unicef opzeggen.

Hoe kan ik mijn Unicef donateurschap stopzetten?

Je kunt jouw Unicef donateurschap stopzetten op verschillende manieren. Het is mogelijk om dit per telefoon te doen, maar je kunt ook een brief of mail sturen naar dit goede doel. Unicef opzeggen kan ook via Opzeggen.nl. Je regelt jouw opzegging in dat geval online in twee simpele stappen.

Hoe kan ik Unicef opzeggen na overlijden?

Als een Unicef donateur overleden is, kun je dit doorgeven via de website van dit goede doel. Om de opzegging goed en snel te verwerken, is het handig om de gegevens van de donateur bij de hand te hebben. Unicef verwerkt een opzegging binnen maximaal 30 dagen.

Wat moet ik doen om niet langer gebeld te worden door Unicef?

Wie niet langer gebeld wil worden door Unicef, kan dit bij het goede doel aangeven. Je kunt je tijdens een telefoongesprek ook beroepen op het recht van verzet. Unicef moet het gesprek dan beëindigen en mag je in de toekomst niet opnieuw bellen.

Hoe laat ik Unicef mijn persoonsgegevens verwijderen?

De makkelijkste manier om jouw persoonsgegevens uit de systemen van Unicef te laten verwijderen, is door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een passage over verwijdering van jouw persoonsgegevens op te nemen in de Unicef opzegbrief.

Wat zijn de voordelen van Unicef opzeggen via Opzeggen.nl?

Het grootste voordeel van Opzeggen.nl is dat Unicef opzeggen je amper tijd en moeite kost. Daarnaast profiteer je van 100% opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat jouw opzegging goed verwerkt wordt.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Unicef

Je kunt Unicef bereiken via het telefoonnummer 070 - 333 93 33.

Adres Unicef

Unicef

Postbus 95375

2509 CJ Den Haag

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden