★★★★★
9.2 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Lot of Happiness opzeggen

Zeg hier direct Lot of Happiness op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3380 organisaties
 • Veilig

Lot of Happiness opzeggen werkt als volgt

Lot of Happiness opzeggen

Lot of Happiness opzeggen kan op verschillende manieren:
 1. Telefonisch opzeggen via 085 130 34 75, bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
 2. Opzeggen per email naar info@lotofhappiness.nl. Zorg dat jouw NAW gegevens kloppen met de gegevens tijdens jouw aanmelding (ben je verhuisd in de tussentijd? Geef dan je oude adres door!).
 3. Opzeggen met de opzegservice van opzeggen.nl. Met opzeggarantie en gratis hulp bij vragen.
TIP: je kunt ook de opzegbrief van opzeggen.nl gratis downloaden zonder registratie en deze per email naar Lot of Happiness sturen.

Lot of Happiness deelname online opzeggen

Wil je Lot of Happiness opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Lot of Happiness per wanneer jouw deelname wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Lot of Happiness en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet!

Over Lot of Happiness

Lot of Happiness is een loterij waarmee je prijzen kunt winnen, maar waarmee je ook direct de hulp aan zieke kinderen ondersteunt. Deelname aan de loterij kost 12,50 Euro. Hiervan gaat de helft naar het goede doel. Lot of Happiness is onderdeel van FAIRSHARE Nederland, een loterijorganisatie die in 2015 is opgericht.

Opzeggarantie Lot of Happiness

Zeg je Lot of Happiness op via opzeggen.nl? Dan krijg je automatisch opzeggarantie; wij garanderen dus je opzegging! Gaat er toch iets mis? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om alsnog het opzeggen naar alle tevredenheid te regelen voor je. Heb je een maand langer meegespeeld dan strikt nodig was? Dan vergoede wij je laatste lot en heb je dus meegespeeld met Lot of Happiness op onze kosten. Dat is toch geen slecht voorstel?

Opzet loterij van Lot of Happiness

Lot of Happiness biedt zowel geldprijzen als goederen als prijs. De helft van de lotprijs gaat naar een goed doel. Lot of Happiness kort samengevat biedt het volgende:

 • De kosten per lotnummer bedragen € 12,50
 • Iedere maand een trekking en 1 extra trekking per seizoen
 • Prijzen in geld of in goederen
 • Lotnummers ontvang je voor de trekking per e-mail
 • Prijzen ontvang je automatisch
 • Lot of Happiness opzeggen kan altijd

Automatische incasso

Speel je automatisch mee met Lot of Happiness? Dan wordt er maandelijks geld geïncasseerd van je rekening. Na opzeggen van je deelname stopt ook je automatische incasso. Hou dat voor de zekerheid nog even in de gaten.

Lot of Happiness in het nieuws

RTL Z - Lot of Happiness is een spel van FAIRSHARE. Deze organisatie kreeg als een van de eerste een vergunning voor een loterij naast de traditionele loterijen als Staatsloterij en Postcodeloterij. Ook Lot of Happiness is een loterij waarbij 50% van de opbrengst naar het goede doel gaat. Bij Lot of Happiness gaan de goede doelen wel altijd over goede doelen die zich richten op kinderen. Lot of Happiness was na Raffld de tweede nieuwe loterij naast de gevestigde orde. Lot of Happiness biedt lagere prijzen, maar een hogere winkans.

Gratis Lot of Happiness afmelden

Klaar met meespelen met Lot of Happiness? Zeg dan eenvoudig en gratis op via opzeggen.nl of rechtstreeks op de website www.lotofhappiness.nl. Je kunt ook de opzegbrief van opzeggen.nl gebruiken en deze gratis downloaden en per e-mail sturen naar Lot of Happiness.

AVG

Sinds begin 2018 hebben consumenten het recht om vergeten te worden. Organisaties moeten, als klanten daarom vragen, alle gegevens van de klant verwijderen. Althans alle gegevens die herleidbaar zijn naar de betreffende klant (en dat is al gauw het geval, zelfs een IP adres mag niet bewaard worden). Wil je er zeker van zijn dat je gegevens niet meer gebruikt worden door Lot of Happiness? Geef dan direct bij je opzegging aan dat al je gegevens verwijderd moeten worden. In de voorbeeldbrief die wij bieden voor Lot of Happiness, staat deze paragraaf er al in. Wordt je na een paar maanden toch weer benaderd door Lot of Happiness? Dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wanneer zij meerdere klachten ontvangen over Lot of Happiness, dan start zij een onderzoek en legt zij bij niet nakoming van de wetgeving een boete op die behoorlijk kan oplopen. Overigens is dit de theorie, in de praktijk zal het zo'n vaart niet lopen en mag je er gerust van uitgaan dat Lot of Happiness zich keurig aan de regels houdt en je gegevens verwijderd.

Onze ervaringen met Lot of Happiness

Wij zien dat opzeggen bij Lot of Happiness goed verloopt. Wij horen zelden klachten over Lot of Happiness. Dit kan niet anders dan betekenen dat het een organisatie is die weet wat ze doen. Wat ons betreft dus een laag risico om mee te gaan spelen met Lot of Happiness, je hebt namelijk ook weer snel en soepel opgezegd!

Wat zeggen opzeggers over Lot of Happiness opzeggen

Joseph uit Heerlen - "De gedachte achter deze loterij is goed, maar heb besloten dat het toch beter is om het gehele bedrag te doneren in plaats van meespelen om prijzen."

Thea uit Zeist - "Bedankt en jullie hebben gelijk met jullie slogan; opzeggen was erg makkelijk!"

Lambert uit Echteld - "Ik vind het niet ok dat jullie geld vragen voor het opzeggen van Lot of Happiness. Ik heb een aantal maanden meegespeeld en ik verwacht dat ik gratis kan opzeggen. Maar goed, het betekent gewoon dat ik niet snel meer mee zal spelen met deze loterij."

Ron uit Den Haag - "Ik had nog nooit van deze loterij gehoord en vond het goed dat deel van de opbrengst naar goede doel gaat. Maar ik win nooit iets dus ben weer gestopt. Nu hou ik geld gewoon in mijn zak, dat lijkt mij beter."

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


Lot of Happiness telefoonnummer en adres