★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Nationale Sporttotalisator opzeggen

Zeg hier direct Nationale Sporttotalisator op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Nationale Sporttotalisator opzeggen werkt als volgt

Nationale Sporttotalisator opzeggen

Speel je mee met de Nationale Sporttotalisator, maar wil je hiermee stoppen? Dan moet je jouw abonnement opzeggen. Alleen dan zorg je er namelijk voor dat er maandelijks geen geld meer voor de spellen van deze stichting wordt afgeschreven. Veel mensen weten alleen niet hoe zij de Nationale Sporttotalisator opzeggen. Daarom besteden wij hier op deze pagina volop aandacht aan. Hierdoor weet je straks precies hoe je jouw abonnement op de Nationale Sporttotalisator opzegt.


Op deze pagina
Contactgegevens van Nationale Sporttotalisator
Een aantal mogelijkheden om Stichting Nationaal Sporttotalisator op te zeggen
Een aantal mogelijkheden om Lot of Happiness op te zeggen
Sporttotalisator
Beeïndigen van Nationale Sporttotalisator via Opzeggen.nl
Automatische incasso Nationale Sporttotalisator
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Nationale Sporttotalisator opzeggen

Contactgegevens van Nationale Sporttotalisator

Naam Nationale Sporttotalisator
Adres Postbus 818
Postcode 2700 AV
Plaats Zoetermeer
Kamer van Koophandel 4115175
Telefoonnummer 0900-1840

Een aantal mogelijkheden om Stichting Nationaal Sporttotalisator op te zeggen

Wil je jouw abonnement bij de Stichting Nationale Sporttotalisator opzeggen? Dan ben je vast en zeker benieuwd hoe je dit doet. Dit kan gelukkig op verschillende manieren, waardoor opzeggen niet bijzonder lastig is. Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rijtje.

  1. Door te bellen met de klantenservice

  2. Wie zijn abonnement op de Nationale Sporttotalisator op wil zeggen, kan dit telefonisch doen. De Nationale Sporttotalisator is bereikbaar via 0900-1840. De kosten voor dit gesprek bedragen 90 cent per minuut plus de gebruikelijke belkosten. Daarnaast moet je rekening houden met een wachttijd, als je jouw abonnement telefonisch wilt opzeggen. Bel daarom bij voorkeur op rustige tijden. De kans op een wachtrij is het kleinst als je op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur belt.
  3. Per standaard brief

  4. Als je jouw abonnement op de Nationale Sporttotalisator liever niet telefonisch opzegt, kun je dit ook per standaardbrief doen. Deze stuur je naar de Nationale Sporttotalisator, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Heb je geen idee hoe je een opzegbrief opstelt? Maak dan gebruik van de standaard opzegbrief van Opzeggen.nl. Hiermee weet je zeker dat jouw opzegging alle benodigde informatie bevat.
  5. Online via Opzeggen.nl

  6. Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator bovenaan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Nationale Sporttotalisator.

Sporttotalisator

Dit is dezelfde loterij als De Lotto. De loterij waarbij de gele balletjes bepalen welke combinaties er winnen. De Lotto organiseert naast de Sporttotalisator ook nog Lucky Day, de Toto, Eurojackpot en ook de Krasloten zijn van De Lotto.

Beeïndigen van Nationale Sporttotalisator via Opzeggen.nl

Wil je jouw abonnement bij de Nationale Sporttotalisator makkelijk en snel opzeggen? Dan ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres. Op onze website zeg je jouw abonnement bij deze stichting in twee simpele stappen op. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een opzegbrief verstuurd wordt naar de Nationale Sporttotalisator. Hierdoor is jouw abonnement binnen de kortste keren opgezegd.

100% opzeggarantie

Wie een abonnement bij de Nationale Sporttotalisator opzegt via Opzeggen.nl profiteert van 100% opzeggarantie. Hiermee garanderen we dat jouw abonnement ook daadwerkelijk opgezegd wordt. Gaat er toch iets mis? Dan kun je gebruik maken van onze gratis jurist. Op deze manier doen wij er alles aan om een opzegging alsnog naar alle tevredenheid te regelen. Heb je een maand langer gespeeld dan strikt noodzakelijk? Dan heb je hier extra kosten voor gemaakt. Opzeggen.nl neemt in dat geval deze kosten voor zijn rekening.

Korting op het aangetekend versturen

Zeg jij jouw abonnement bij de Nationale Sporttotalisator op via Opzeggen.nl? Dan kun je voor standaard verzending en voor aangetekend versturen kiezen. Verstuur een opzegging bij voorkeur per aangetekende brief. Je krijgt dan een track en trace-code, zodat je jouw brief kunt volgen. Daarnaast krijg je een ontvangstbevestiging als jouw opzegbrief door de Nationale Sporttotalisator ontvangen is. Voor het aangetekend versturen van een opzegbrief betaal je bij ons €7,99, terwijl je elders €9,05 betaalt. Hierdoor bespaar je toch mooi €1,06.

Gratis voorbeeldbrief

Ondanks onze 100% opzeggarantie wil je mogelijk zelf je loterij opzeggen. Maak dan gebruik van onze gratis voorbeeldbrief. Deze download je makkelijk en snel op onze website. Wie deze brief gebruikt, weet precies welke gegevens ingevuld moeten worden. Hierdoor kan jouw abonnement op de Nationale Sporttotalisator snel worden opgezegd.

Automatische incasso Nationale Sporttotalisator

Wie meespeelt met één of meerdere spellen van de Nationale Sporttotalisator betaalt hier iedere maand een bedrag voor. Het geld wordt vaak via een automatisch incasso afgeschreven van jouw rekening. Hierdoor hoef je er zelf niet aan te denken om te betalen en is de aanbieder van de spellen verzekerd van zijn geld. Wil je jouw Nationale Sporttotalisator abonnement opzeggen? Dan moet je zelf de automatische incasso stopzetten.

Storneren

Storneren is een ander woord voor terugboeken. Doorgaans kun je elke automatische incasso binnen 8 weken zelf terugboeken. Bij (online) kansspelen zit de vork alleen iets anders in de steel. Bedragen die gebruikt worden voor dergelijke spellen en die automatisch afgeschreven worden kun je namelijk niet storneren. Je moet dit altijd via de aanbieder laten verlopen. Je kunt jouw bank vragen een automatische incasso te blokkeren, maar dit betekent niet dat je niet meer hoeft te betalen. De betalingsverplichting loopt namelijk door tot jij jouw abonnement hebt beëindigd.

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Nationale Sporttotalisator opzeggen

Wat is de Nationale Sporttotalisator?
De Stichting Nationale Sporttotalisator (SNS) werd in 1961 opgericht door de overheid. Dit gebeurde nadat de nieuwe loterijwet in werking trad. Als gevolg hiervan moest de Toto voortaan los staan van de KNVB, waardoor de SNS werd opgericht. Door de jaren heen kwamen er meer kansspelen bij, zoals Lotto (1974), Lucky 10 (1993, sinds 2000 bekend als Lucky Day), instantloterijen met krasloten (1994) e Eurojackpot (2012).

Hoe zeg ik een abonnement op de Nationale Sporttotalisator op?
Een abonnement op één of meerdere spellen van de Stichting Nationale Sporttotalisator kun je op verschillende manieren opzeggen. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice van deze stichting, maar online de Nationale Sporttotalisator opzeggen is ook mogelijk. Daarnaast kun je jouw abonnement opzeggen door middel van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe beëindig ik een automatisch incasso van de Nationale Sporttotalisator?
Je kunt en automatisch incasso van de Nationale Sporttotalisator alleen beëindigen door een verzoek in te dienen bij deze stichting. Het is ook mogelijk om een automatisch incasso door jouw bank te laten blokkeren, maar dit is niet aan te raden als je jouw abonnement (nog) niet hebt opgezegd. Je bent namelijk verplicht om te betalen zolang jouw abonnement loopt.

Kan ik een automatisch incasso aan de Nationale Sporttotalisator storneren?
Nee, je kunt een automatisch incasso aan de Nationale Sporttotalisator niet storneren. Dit komt doordat het hier om een kansspel gaat. Betalingen voor kansspelen die door middel van een automatisch incasso afgeschreven worden, kun je niet storneren. Richt je daarom altijd tot de Nationale Sporttotalisator voor het beëindigen van een automatisch incasso.

Wat houdt de 100% opzeggarantie van Opzeggen.nl bij het opzeggen van de Nationale Sporttalisator in?
Dankzij onze 100% opzeggarantie verzekeren wij je dat jouw abonnement bij de Nationale Sporttotalisator wordt opgezegd. Je doorloopt de twee stappen op Opzeggen.nl en wij versturen jouw opzegbrief naar de Nationale Sporttotalisator. Hierdoor kost het opzeggen van een abonnement je zelf amper tijd en moeite.

Wat zijn de voordelen van de Opzeggen.nl voorbeeldbrief?
Wie gebruik maakt van de Opzeggen.nl voorbeeldbrief voorkomt dat er essentiële informatie niet wordt doorgegeven aan de Nationale Sporttotalisator. Hierdoor kan jouw abonnement direct opgezegd worden. Je kunt de voorbeeldbrief van Opzeggen.nl gratis downloaden op onze website.

Waarom een opzegbrief aangetekend versturen?
Bij Opzeggen.nl kun je een opzegbrief standaard of aangetekentd versturen. Omdat je een track & trace code en een ontvangstbevestiging krijgt, heeft aangetekend versturen de voorkeur. Hierdoor kun je de weg die jouw brief aflegt namelijk volgen. Bovendien weet je of hij bij Lot of Happiness is aangekomen of niet via een ontvangstbevestiging.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Telefoonnummer Nationale Sporttotalisator

Je kunt Nationale Sporttotalisator bereiken via het telefoonnummer 0900-0401420.

Adres Nationale Sporttotalisator

Nationale Sporttotalisator
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer