★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Active Leisure opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Active Leisure

Welk product wil je opzeggen bij Active Leisure?


Staat het product van Active Leisure er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Active Leisure opzeggen werkt als volgt

Active Leisure Emmen opzeggen

Wil je Active Leisure Emmen opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Active Leisure Emmen per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Active Leisure Emmen? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Active Leisure Emmen je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Active Leisure Emmen? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Active Leisure Emmen je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!


Meest opgezegd


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig