★★★★★
9.2 op basis van 6796 beoordelingen Kiyoh

Anytime Fitness opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Anytime Fitness

Welk product wil je opzeggen bij Anytime Fitness?


Staat het product van Anytime Fitness er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Anytime Fitness opzeggen werkt als volgt

Anytime Fitness opzeggen

Anytime Fitness is een bekende keten in de Benelux. Vandaar dat je in Nederland meerdere vestigingen van deze sportschool tegenkomt. Zit er ook een Anytime Fitness bij jou in de buurt? Dan heb je hier mogelijk wel een abonnement afgesloten. Als je inmiddels (veel) minder gebruik maakt van jouw abonnement dan toen je het lidmaatschap afsloot, betaal je hier onnodig voor. In dat geval kun je Anytime Fitness opzeggen. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Anytime Fitness opzeggen. We staan onder meer stil bij de voorwaarden, maar gaan ook in op de manieren van Anytime Fitness opzeggen.


Op deze pagina
Contactgegevens van Anytime Fitness
Anytime Fitness abonnement opzeggen
Dit zijn de twee mogelijkheden om je abonnement bij Anytime Fitness stop te zetten
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je Anytime Fitness abonnement

Contactgegevens van Anytime Fitness

Naam Anytime Fitness Benelux
Adres Bergerweg 100
Postcode 6135 KD
Plaats Sittard
Kamer van Koophandel Per vestiging verschillend
Telefoonnummer 085 - 7739 929
E-mailadres n.b.

Anytime Fitness abonnement opzeggen

Wie denkt dat hij van de ene op de andere dag onder een Anytime Fitness abonnement uit kan, heeft het mis. Net als bij vrijwel het opzeggen van ieder fitness en sportschool abonnement krijg je hier namelijk ook te maken met een opzegtermijn. Daarnaast zijn er nog allerlei andere voorwaarden van toepassing op het opzeggen van jouw Anytime Fitness abonnement. Daarom vertellen wij je hieronder waar je rekening mee moet houden bij opzeggen en waar je mee te maken kunt krijgen.

 • Voorwaarden lidmaatschap

 • Aan het opzeggen van een Anytime Fitness abonnement zijn een aantal voorwaarden verbonden. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier benieuwd naar bent voordat je jouw abonnement opzegt. Om het overzichtelijk te houden, zetten we hieronder een aantal belangrijke voorwaarden voor je op een rijtje.

 • Herroepen van Anytime Fitness abonnement

 • Na het ondertekenen van jouw Anytime Fitness abonnement heb je twee weken (14 dagen) bedenkingstijd. Wanneer je binnen deze periode onder jouw abonnement uit wilt, zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook hoef je geen reden op te geven voor de opzegging. Besef je goed dat het herroepingsrecht eindigt op het moment dat je gebruik maakt van de sportfaciliteiten van Anytime Fitness.

 • Stilzwijgende verlenging na vastgestelde einddatum abonnement Anytime Fitness

 • Een Anytime Fitness abonnement ga je in beginsel aan voor bepaalde tijd. Loopt het abonnement ten einde? Verwacht dan niet dat deze vanzelf stopt. Als je het abonnement zelf niet opzegt, mag Anytime Fitness deze stilzwijgend verlengen. Dankzij de Wet van Dam mag je jouw abonnement na een eerste verlenging op ieder gewenst moment opzeggen, maar er is wel altijd sprake van een opzegtermijn van 1 maand.

 • Verhuizing en Anytime Fitness abonnement

 • Ben je lid van Anytime Fitness, verhuis je binnen de looptijd van het abonnement en is er binnen een straal van 25 kilometer geen andere vestiging te vinden? Dan mag je jouw Anytime Fitness abonnement opzeggen. Je moet in dat geval wel een schriftelijk bewijs van inschrijving bij de gemeente waarnaar je verhuisd bent is aan Anytime Fitness overhandigen. Het abonnement eindigt dan op de laatste dag van de eerstvolgende maand.

 • Anytime Fitness opzeggen na prijsverhoging

 • De abonnementskosten die je verschuldigd bent aan Anytime Fitness worden vaak per automatische incasso voldaan. Wanneer er een prijsverhoging plaatsvindt, wil je misschien onder jouw abonnement uit. Dit is mogelijk, want binnen 4 weken na bekendmaking van de prijsverhoging mag je jouw abonnement ontbinden. Anytime Fitness betaalt het vooruitbetaalde lidmaatschapsgeld dan terug.


Dit zijn de twee mogelijkheden om je abonnement bij Anytime Fitness stop te zetten

Wanneer je onder jouw Anytime Fitness lidmaatschap uit wilt, moet je deze zelf beëindigen. Doe je niets? Dan wordt jouw abonnement stilzwijgend verlengd. Anytime Fitness opzeggen kan op twee manieren. We zetten beide manieren hieronder voor je op een rijtje en geven er een korte toelichting bij. Zodoende kun jij voor jezelf bepalen wat de beste manier is om jouw Anytime Fitness abonnement op te zeggen.

 1. Via jouw thuisclub

 2. Anytime Fitness opzeggen kan allereerst door je te richten tot jouw thuisclub. Je kunt in de betreffende vestiging aangeven dat je jouw lidmaatschap wilt beëindigen, maar je kunt ook een mail sturen naar de betreffende vestiging via de website van Anytime Fitness. Jouw thuisclub is wettelijk verplicht om gehoor te geven aan het verzoek als je aangeeft dat je jouw abonnement op wilt zeggen. Vergeet niet dat je bij Anytime Fitness opzeggen te maken krijgt met voorwaarden.

 3. Online met de opzegservice van Opzeggen.nl

 4. Je kunt Anytime Fitness opzeggen via jouw thuisclub, maar ook via Opzeggen.nl. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een gratis opzegbrief op te stellen. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, kun je kiezen of je de brief zelf verstuurt of dit door ons laat doen. Wanneer je ons jouw opzegbrief laat versturen, maak je gebruik van onze opzegservice. Je profiteert in dat geval van onze opzeggarantie, waardoor je er zeker van bent dat jouw abonnement wordt opgezegd.


Veelgestelde vragen over het opzeggen van je Anytime Fitness abonnement

Kan ik mijn Anytime Fitness abonnement opzeggen??
Ja, je kunt jouw Anytime Fitness abonnement opzeggen. Dit doe je door schriftelijk kenbaar te maken dat je jouw lidmaatschap wilt beëindigen. Hiervoor kun je het uitschrijfformulier op jouw thuisclub invullen, maar je kunt ook online opzeggen via de website van Anytime Fitness of Opzeggen.nl.

Wanneer mag ik mijn Anytime Fitness lidmaatschap opzeggen?
In principe kun je jouw Anytime Fitness lidmaatschap altijd opzeggen. Jouw abonnement eindigt alleen nooit direct, want er geldt een opzegtermijn. Als het om een abonnement voor bepaalde tijd gaat, eindigt deze pas na afloop van de abonnementsperiode. Voor een abonnement voor onbepaalde tijd geldt een opzeg van 1 maand.
Mag ik mijn lidmaatschapsovereenkomst met Anytime Fitness herroepen?
Ja, je mag jouw lidmaatschapsovereenkomst met Anytime Fitness herroepen binnen 2 weken (14 dagen) na ondertekening van de overeenkomst. Hier hoef je geen reden voor op te geven en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Het herroepingsrecht vervalt als je gebruik maakt van de sportfaciliteiten van Anytime Fitness.
Kan ik mijn Anytime Fitness abonnement opzeggen na verhuizing?
Je mag jouw Anytime Fitness abonnement kosteloos opzeggen als zich binnen een straal van 25 kilometer van jouw nieuwe adres geen andere vestiging bevindt. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand en je hebt een schriftelijk bewijs van inschrijving van de gemeente nodig waar je naar verhuisd bent.
Zijn er kosten verbonden aan Anytime Fitness opzeggen?
Dat hangt af van het moment van opzeggen. Als je voor een lidmaatschapsperiode van langer dan 12 maanden gekozen hebt en deze na een jaar al opzegt, herberekent Anytime FItness het lidmaatschapsbedrag. Hierdoor kunnen er achteraf extra kosten in rekening gebracht worden als je voortijdig opzegt.

Meest opgezegd


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6796 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig