HealthCity opzeggen

Zeg hier direct HealthCity op


HealthCity opzeggen werkt als volgt

HealthCity opzeggen

Wil je HealthCity opzeggen? Vul de gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van HealthCity per wanneer je lidmaatschap en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Contracttermijn en verlenging

HealthCity hanteert een contracttermijn van 12 of 24 maanden. Na deze termijn kan het abonnement maandelijks worden opgezegd. In de Algemene Voorwaarden geeft HealthCity aan dat opzegging schriftelijk dient te gebeuren. Daarnaast adviseert zij zelf, om ontvangst te waarborgen, de brief aangetekend te versturen.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar HealthCity en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.


HealthCity opzegformulier

HealthCity geeft op haar website aan dat je bij de receptie een formulier kunt vragen waarmee je kunt opzeggen, of je kunt een opzegbrief sturen. Je kunt niet opzeggen via mail of telefoon.

Over HealthCity

HealthCity wil de beste luxe sport-, fitness- en ontspanningsketen in Europa zijn door te prikkelen en te inspireren met innovatief aanbod, deskundig personeel en persoonlijke aandacht. HealthCity heeft 13 vestigingen in Nederland.


Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Maak nu gratis je HealthCity opzegbrief

HealthCity telefoonnummer en adres