★★★★★
9.1 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Optisport Health Club opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Optisport Health Club

Welk product wil je opzeggen bij Optisport Health Club ?


Staat het product van Optisport Health Club er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Optisport Health Club opzeggen werkt als volgt

Optisport Health Club Amsterdam Zuidoost opzeggen

Wil je Optisport Health Club opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Optisport Health Club per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Optisport Health Club? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Optisport Health Club je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Optisport Health Club? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Optisport Health Club je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!


Meest opgezegd


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig