★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

PostNL opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij PostNL

Welk product wil je opzeggen bij PostNL?


Staat het product van PostNL er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


PostNL opzeggen werkt als volgt

PostNL dienst opzeggen

Wil je een dienst van PostNL opzeggen? Kies welke dienst, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar PostNL. Je ontvangt een bevestiging van PostNL per wanneer je overeenkomst en de automatische incasso worden beëindigd.

Contracttermijn en verlenging

PostNL hanteert voor een Postbus een contracttermijn van 1 jaar. Opzegging moet minimaal 1 maand voor de einddatum van de overeenkomst, anders wordt de overeenkomst met 1 jaar verlengd. Een Antwoordnummer moet opgezegd zijn 4 weken voor het einde van het kalenderjaar. Let op: bij zakelijke overeenkomsten geldt de Wet van Dam niet. Niet tijdig opzeggen resulteert dus altijd in een nieuwe overeenkomst voor weer een jaar.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar PostNL en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.


Meest opgezegd


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig