★★★★★
9.1 op basis van 7144 beoordelingen Kiyoh

Online Internet en TV opzeggen

Zeg hier direct Online Internet en TV op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7144 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Online Internet en TV opzeggen werkt als volgt

Online televisie opzeggen

Wil je Online opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Online per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je je opzegging direct online geregeld hebben, maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij sturen je opzegging naar Online en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.

Over Online.nl

Online.nl, eerder opererend onder de namen Euronet en Wanadoo, biedt een breed scala aan internet- televisie- en telefoondiensten voor de particuliere markt en kleine bedrijven. Online.nl gaf in 2012 ruim 500.000 gebruikers toegang tot internet, telefonie en televisie.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Online hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Online, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet