★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Telfort opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Telfort

Welk product wil je opzeggen bij Telfort?


Staat het product van Telfort er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Telfort opzeggen werkt als volgt

Telfort opzeggen

Wil je Telfort opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Telfort per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je het beëindigen van je Telfort abonnement direct online regelen? Maak dan gebruik van onze makkelijke verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar Telfort en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging per e-mail, inclusief een kopie van de verzonden opzegbrief. Eenvoudiger kan niet.

Over Telfort

Telfort, opgericht in 1996, is een dochteronderneming van KPN. Telfort biedt naast prepaid mobiele telefonie en mobiele telefonie abonnementen, ook Internet, TV & Bellen voor thuis. Telfort geeft zelf aan meer dan 2 miljoen klanten te bedienen in Nederland.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Telfort hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Telfort, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegd


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig