★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Vodafone opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Vodafone

Welk product wil je opzeggen bij Vodafone?


Staat het product van Vodafone er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Vodafone opzeggen werkt als volgt

Vodafone Vast opzeggen

Wil je Vodafone Vast Bellen en Internetten opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Vodafone Vast per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Controleer de looptijd

De contractperiode start met een periode van 12 maanden. Hou er rekening mee dat je het abonnementsgeld voor de resterende maanden van je contract moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt. Na afloop van de contractperiode bedraagt de opzegtermijn 1 maand.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Vodafone, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegd


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig