★★★★★
9.1 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Centraal Beheer opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Centraal Beheer

Welk product wil je opzeggen bij Centraal Beheer?


Staat het product van Centraal Beheer er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Centraal Beheer opzeggen werkt als volgt

Centraal Beheer opzeggen

Centraal Beheer maakt deel uit van het Achmea-concern. Je kunt hier onder meer terecht voor verzekeringen, maar ook voor sparen en beleggen en het afsluiten van een hypotheek. Wanneer jij je verzekert bij Centraal Beheer, sluit je een verzekering af bij Achmea. Omdat dit bedrijf al jarenlang een grote naam is in de verzekeringswereld, is het goed mogelijk dat jij je hier verzekerd hebt. Ben je inderdaad verzekerd bij Achmea, maar wil je jouw verzekering stopzetten? Dan zit er niets anders op dan Centraal Beheer opzeggen. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Centraal Beheer opzeggen. Wij zetten manieren om je verzekering bij Centraal Beheer op te zeggen op een rijtje en vertellen je waar je rekening mee moet houden bij het opzeggen.


Op deze pagina
Contactgegevens van Centraal Beheer
Deze producten van Centraal Beheer kun je opzeggen
Centraal Beheer opzeggen? Houd hier rekening mee!
4 manieren om een Centraal Beheer verzekering op te zeggen
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Centraal Beheer

Contactgegevens van Centraal Beheer

Naam Centraal Beheer
Adres Postbus 9150
Postcode 7300 HZ
Plaats Apeldoorn
Kamer van Koophandel 08077009
Telefoonnummer 055 - 5798 000
E-mailadres n.b.

Deze producten van Centraal Beheer kun je opzeggen

Heb je een autoverzekering, camperverzekering, dierenverzekering, inboedelverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering afgesloten bij Centraal Beheer en wil je deze opzeggen? Klik dan simpelweg op de link met de betreffende verzekering en je wordt direct doorgestuurd naar de juiste opzegbrief.


Staat het product van Centraal Beheer er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.

Centraal Beheer opzeggen? Houd hier rekening mee!

Heb je een autoverzekering, camperverzekering, dierenverzekering, inboedelverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering afgesloten bij Centraal Beheer en wil je deze opzeggen? Klik dan simpelweg op de link met de betreffende verzekering en je wordt direct doorgestuurd naar de juiste opzegbrief.

Net als Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Inshared is Centraal Beheer ook een merk van Achmea. Ondanks dat deze verzekeraars allemaal tot hetzelfde merk behoren, hebben ze allemaal hun eigen voorwaarden. Wil je Centraal Beheer opzeggen? Dan is het handig om te weten waar je rekening mee moet houden. Daarom zetten wij hier de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

 • Dagelijks opzegbaar
  Eén van de grote voordelen van Centraal Beheer is dat verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn. Centraal Beheer werkt namelijk niet met een opzegtermijn. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw verzekering bij Centraal Beheer stilzwijgend verlengd wordt. Schadeverzekeringen vallen weliswaar niet onder de Wet van Dam, maar verzekeraars hebben onderling afgesproken zich wel aan deze wet te houden.
 • Herroepingsrecht
  Heb je minder dan 14 dagen geleden een verzekering afgesloten bij Centraal Beheer? Dan kun je hier dankzij het herroepingsrecht nog onderuit. Je hoeft in dat geval geen reden op te geven voor Centraal Beheer opzeggen. 
 • Aanpassen van je verzekering bij Centraal Beheer
  Centraal Beheer biedt je de mogelijkheid om jouw verzekering aan te passen. De manier van aanpassen verschilt per verzekering. Sommige verzekeringen kun je aanpassen in Mijn Centraal Beheer. Hier kun je bovendien jouw adresgegevens, bij bijvoorbeeld een verhuizing, wijzigen.

 • Polisnummer
  Voor Centraal Beheer opzeggen heb je het polisnummer van de betreffende verzekering nodig. Heb je deze niet bij de hand? Dan kun je inloggen in Mijn Centraal Beheer. Hier vind je van iedere verzekering die je hebt afgesloten het polisnummer.

 • Overzicht van je verzekeringen
  Weet je niet precies welke verzekeringen je allemaal hebt lopen bij Centraal Beheer? Log dan in in Mijn Centraal Beheer. Hier vind je een overzicht van alle verzekeringen.

 • Overlijden doorgeven 
  Het overlijden van een verzekerde kan op twee manieren doorgegeven worden aan Centraal Beheer. Je kunt een online formulier invullen en teruggebeld worden, maar je kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met Centraal Beheer. In de overlijdensgids van Opzeggen.nl vind je meer informatie over een aantal zaken die je moet regelen na een overlijden.

4 manieren om een Centraal Beheer verzekering op te zeggen

Soms is het opzeggen van een verzekering behoorlijk ingewikkeld, maar dat geldt niet voor Centraal Beheer opzeggen. Er zijn namelijk 4 manieren waarop je jouw verzekering(en) bij deze verzekeraar op kunt zeggen. Hieronder lees je wat deze manieren zijn en hoe ze werken.

 1. Via Mijn Centraal Beheer


  Bepaalde verzekeringen van Centraal Beheer kun je makkelijk en snel opzeggen via Mijn Centraal Beheer. Dit geldt voor de volgende verzekeringen:

  - Autoverzekering
  - Reisverzekering
  - Woonverzekering
  - Sommige motorverzekeringen
  - Sommige bromfietsverzekeringen

 2. Door te appen of chatten met Centraal Beheer


  Centraal Beheer opzeggen kan ook door te appen of chatten met de verzekeraar. Appen kan via 06 - 5778 0573 en chatten via Mijn Centraal Beheer. Opzeggen door te appen of chatten werkt op de volgende manier: 
  1. Stuur ‘opzeggen’.
  2. Geef aan om welke verzekering(en) het gaat.
  3. Beantwoord de vragen van de medewerker of chatbot.
  4. Lever de benodigde gegevens aan.
  5. Wacht tot Centraal Beheer je een bevestiging van opzegging stuurt.
 3. Telefonisch: door te bellen of belafspraak te maken


  Wil je liever met een medewerker spreken? Dan kun je Centraal Beheer telefonisch opzeggen. Het onderstaande stappenplan laat je zien hoe telefonisch Centraal Beheer opzeggen in zijn werk gaat. 
  1. Bel naar 055 - 5798 000.
  2. Maak duidelijk dat je een verzekering op wilt zeggen.
  3. Geef door om welke verzekering het gaat.
  4. Beantwoord de vragen die de medewerker je stelt, zodat de gegevens verwerkt kunnen worden.
  5. Wacht tot je bevestiging krijgt van Centraal Beheer.
 4. Gemakkelijk in twee stappen via Opzeggen.nl

 5. Wil je een verzekering bij Centraal Beheer opzeggen zonder dat je hier zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Je hoeft in dat geval slechts twee stappen te doorlopen en wij zeggen jouw verzekering bij Centraal Beheer op. Hieronder lichten we de stappen kort toe:
  1. Vul je gegevens in
   Allereerst kies je een opzegdatum en vervolgens vul je voorletter(s) en achternaam, straatnaam en huisnummer, postcode, woonplaats, geboortedatum, polisnummer en e-mailadres voor bevestiging van opzegging in. Vink eventueel het vakje voor ‘Ik wil geen reclame meer ontvangen’ aan.
  2. Verstuur je opzegging
   Bepaal of je jouw opzegbrief standaard of aangetekend wilt versturen. Een aangetekende brief is weliswaar duurder, maar hiermee profiteer je wel van onze 100% opzeggarantie. Kies vervolgens een betaalmethode en vul het e-mailadres in waarop je de bevestiging wilt ontvangen. Accepteer tot slot de voorwaarden en klik op ‘Verstuur mijn opzegging’.
  Meer informatie over het opzeggen van een verzekering?

  Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Centraal Beheer  Hoe kan ik mijn verzekering(en) bij Centraal Beheer opzeggen?
  Centraal Beheer opzeggen kan rechtstreeks bij de verzekeraar. Je kunt opzeggen via Mijn Centraal Beheer, maar ook door te appen, chatten of bellen. Wie zijn verzekering makkelijk en snel op wil zeggen, kan ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.


  Welke gegevens heb ik nodig om een verzekering bij Centraal Beheer op te zeggen?
  Centraal Beheer heeft allereerst jouw persoonsgegevens nodig om een verzekering op te kunnen zeggen. Daarnaast moet je jouw polisnummer doorgeven aan de verzekeraar. Als je jouw polisnummer niet (meer) weet, kun je in Mijn Centraal Beheer kijken.

  Is Centraal Beheer onderdeel van Achmea?
  Ja, Centraal Beheer is onderdeel van Achmea.

  Kan ik Centraal Beheer mailen?
  Nee, het is niet mogelijk om Centraal Beheer te mailen. De verzekeraar kan je per mail minder goed en snel helpen, waardoor contact per e-mail niet mogelijk is.

  Mag Centraal Beheer mijn verzekering stilzwijgend verlengen?
  Nee, verzekeraars mogen een verzekering niet stilzwijgend verlengen. Zij moeten jou op de hoogte brengen vlak voordat de verzekering afloopt. Je kunt hem vervolgens zelf verlengen voor een bepaalde periode of opzeggen. De verzekering blijft doorlopen als je niets doet.


Meest opgezegd


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig