★★★★★
9.2 op basis van 3795 beoordelingen Kiyoh

OHRA opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij OHRA

Welk product wil je opzeggen bij OHRA?


Staat het product van OHRA er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


OHRA opzeggen werkt als volgt

Ohra opzeggen

Wil je Ohra opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Ohra per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je verzekering is afgelopen voordat je Ohra gaat opzeggen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt. Veel verzekeraars bieden een opzegservice. Zij houden voor je in de gaten wanneer de looptijd van je huidige verzekering eindigt en zeggen namens jou de verzekering op. Hiertoe moet je ze uiteraard wel machtigen.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Ohra, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegd


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

OHRA telefoonnummer en adres
★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3795 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig