★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Sportcity opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Sportcity

Welk product wil je opzeggen bij Sportcity?


Staat het product van Sportcity er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Sportcity opzeggen werkt als volgt

SportCity opzeggen

Heb je een abonnement bij SportCity? Dan kun je onbeperkt sporten in de vestigingen van deze sportschool. Als je veelvuldig in één van de vestigingen te vinden bent, is een lidmaatschap de meest voordelige keuze. Dit is niet het geval als je er amper gebruik van maakt. Wanneer je niet veel meer sport is SportCity opzeggen het overwegen waard. Je geeft in dat geval geen geld meer uit aan iets waar je amper gebruik van maakt. Maar hoe gaat SportCity opzeggen eigenlijk in zijn werk? Opzeggen.nl vertelt je er alles over. Bovendien kun je hier direct jouw SportCity lidmaatschap opzeggen.


Op deze pagina
Contactgegevens van SportCity
SportCity abonnement opzeggen
Zo zeg je je lidmaatschap op bij SportCity
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je SportCity abonnement

Contactgegevens van SportCity

Naam SportCity
Adres Postbus 128
Postcode 2350 AC
Plaats Leiderdorp
Kamer van Koophandel Per vestiging verschillend
Telefoonnummer 085 - 3012 400
E-mailadres info@sportcity.nl

SportCity abonnement opzeggen

Bij het opzeggen van abonnementen moet je rekening houden met een aantal zaken. Dit is bij SportCity opzeggen niet anders. Voordat je jouw abonnement opzegt is het daarom handig om te weten waar je precies rekening mee moet houden. Daarom zetten wij hier een aantal zaken op een rijtje waarmee je in aanraking kunt komen bij SportCity opzeggen.

SportCity lidmaatschap en lidmaatschapsnummer

Wie niet langer lid wil zijn van SportCity kan zijn abonnement opzeggen. Voor SportCity opzeggen heb je in ieder geval je lidmaatschapsnummer nodig. Weet je deze niet meer? Kijk dan in de SportCity app onder ‘Profiel’ en ‘Mijn Abonnementen’. Als je iemand kent die wil sporten bij SportCity maar nog geen lid is, kun je jouw lidmaatschap eenmalig overdragen. Opzeggen is in dat geval niet nodig.

Herroepen van SportCity abonnement

Een SportCity abonnement kun je binnen 14 dagen herroepen. Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht stuur je een mail naar ledenadministratie@sportcity.nl. Je kunt ook het online opzeg-/herroepingsformulier invullen. Je hoeft geen reden op te geven als je jouw SportCity abonnement herroept en bovendien kost herroepen je geen geld.

Stilzwijgende verlenging en opzegtermijn SportCity

Wanneer je voor het eerst een SportCity abonnement afsluit, gaat het meestal om een abonnement voor bepaalde tijd. Als je jouw lidmaatschap wilt beëindigen, dien je dit minimaal 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode door te geven. Doe je dit niet? Dan mag SportCity dankzij de Wet van Dam jouw lidmaatschap stilzwijgend verlengen. Het abonnement wordt dan omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Je kunt vanaf dat moment op ieder gewenst moment je sportschool abonnement opzeggen, maar er geldt wel een opzegtermijn van 1 maand.


Zo zeg je je lidmaatschap op bij SportCity

Is er niemand aan wie je jouw abonnement kunt overdragen? Dan kom je waarschijnlijk al snel uit bij SportCity opzeggen als je niet of nauwelijks meer sport bij deze sportschool. Het beëindigen van jouw SportCity lidmaatschap kan op 3 manieren. Hieronder staan we kort stil bij iedere manier.

  1. Door een e-mail te sturen

  2. Als je jouw SportCity abonnement op wilt zeggen, dien je dit door te geven aan de vestiging waarbij je sport. Dit kun je allereerst per mail doen. Geef in de mail duidelijk aan dat je jouw lidmaatschap wilt beëindigen. Vermeld bovendien de benodigde gegevens, zoals naam, adres, e-mail, rekeningnummer en lidmaatschapsnummer. In dat geval kan SportCity jouw opzegging goed en snel verwerken.

  3. Bij de receptie op de club waar je lid bent

  4. Geef je liever persoonlijk door dat je niet langer lid wilt zijn? Meld je dan bij de receptie van jouw club. De medewerkers van SportCity verwerken jouw opzegging in dat geval direct in het systeem. Jouw opzegging wordt op deze manier goed en snel verwerkt.

  5. Snel en online via Opzeggen.nl

  6. Tot slot kun je jouw SportCity abonnement opzeggen via Opzeggen.nl. Op onze website kun je een gratis opzegbrief downloaden die je vervolgens zelf verstuurt naar SportCity. Wanneer je gebruik maakt van onze opzegservice versturen wij jouw opzegbrief naar de sportschool. Je profiteert in dat geval van onze 100% opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat jouw abonnement beëindigd wordt.


Veelgestelde vragen over het opzeggen van je SportCity abonnement

Hoe kan ik mijn SportCity abonnement opzeggen?
Je kunt jouw SportCity abonnement allereerst opzeggen door je te melden bij de receptie van de club waar je sport. Je kunt hier ook een mail naartoe sturen om jouw lidmaatschap op te zeggen. SportCity opzeggen kan ook via de opzegservice van Opzeggen.nl.

Is SportCity maandelijks opzegbaar?
Als jouw SportCity abonnement voor bepaalde tijd ten einde loopt, is deze maandelijks opzegbaar. Er geldt in dat geval altijd een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer je niet opzegt wordt jouw abonnement stilzwijgend verlengd.
Waar vind ik mijn lidnummer van SportCity?
Jouw lidnummer vind je in de SportCity app. Open de app, klik op ‘Profiel’ en kies vervolgens voor ‘Mijn Abonnement’. Jouw lidmaatschapsnummer is hier te zien.
Waar zit het hoofdkantoor van SportCity?
Het hoofdkantoor van SportCity is gevestigd in de Zuid-Hollandse plaats Leiderdorp.
Hoe kan ik de ledenadministratie van SportCity bereiken?
De ledenadministratie van SportCity kun je bereiken door een mail te sturen naar ledenadministratie@sportcity.nl.
Wordt mijn lidmaatschap bij SportCity stilzwijgend verlengd?
Als je jouw SportCity abonnement zelf niet minimaal één maand voor het einde van de abonnementsperiode opzegt, wordt deze stilzwijgend verlengd. Dankzij de Wet van Dam geldt er na een automatische verlenging een opzegtermijn van 1 maand.


Meest opgezegd


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig