★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Fitness opzeggen

Wat kan je allemaal opzeggen?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.199.510 opzeggingen in totaal

back

Sportschool opzeggen

Om je sportschool op te zeggen, kun je gebruik maken van onze opzegbrief. Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de sportschool per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je de opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar de betreffende sportschool. Jij ontvangt van ons per e-mail hiervan een bevestiging, inclusief een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.

Aangetekend versturen

Let op: een aantal sportscholen adviseert in haar algemene voorwaarden om de opzegbrief aangetekend te versturen. Zo weet je zeker dat deze bij de sportschool is aangekomen. Wij kunnen je daarbij helpen. Voor een aantal sportscholen bieden wij de mogelijkheid om je opzegbrief aangetekend door ons te laten versturen. Je ontvangt van ons dan naast een bevestiging en een kopie van je opzegbrief, een track & trace code waarmee je de verzending kan volgen. Wij versturen de aangetekende stukken iedere maandag (behalve wanneer dit een feestdag is, dan versturen we de aangetekende brieven de eerstvolgende werkdag).


Staat de organisatie er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Meest opgezegde sportscholen

Je bent namelijk niet de enige

Net opgezegde sportscholen

Meest opgezegd in deze categorie

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig