★★★★★
9.2 op basis van 1616 beoordelingen Kiyoh

Online diensten opzeggen

Wat kan je allemaal opzeggen?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 2.667.769 opzeggingen in totaal

back

Opzeggen online dienst

Wil je een online dienst opzeggen? Ook dat regel je eenvoudig via opzeggen.nl. Vul de ontbrekende gegevens in en wij sturen je opzegging naar de betreffende online dienst. Wij versturen je opzegging via een gecertificeerde e-mail, zodat je bewijs hebt dat de opzegging door de online dienst is ontvangen. Hoe makkelijk is dat?

AVG

Een online dienst kun je meestal alleen opzeggen nadat je bent ingelogd in je account. Dat kan heel vervelend zijn soms. Vandaar dat wij het nu ook mogelijk maken om via opzeggen.nl online diensten op te kunnen zeggen. Hoe? Door gebruik te maken ban de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) of GDPR (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving stelt dat het voor iedere consument mogelijk moet zijn om zijn of haar gegevens te laten wissen bij een organisatie. En zo kunnen wij jouw online dienst opzeggen; we vragen de betreffende organisatie simpelweg om je gegevens te verwijderen. En als je gegevens worden verwijderd, dan houdt automatisch ook je account op te bestaan!

Verzendservice

Je kunt je opzegging ook zelf versturen. Je kunt dan onze template gebruiken voor de opzegging en deze downloaden als Word of PDF bestand. Helemaal gratis en voor niets. Wanneer je gebruik maakt van onze verzendservice, dan versturen wij je opzegging naar de betreffende online dienst per gecertificeerde E-mail. Zo hebben we altijd bewijs dat de E-mail is verzonden en ontvangen door de online dienst.


Staat de organisatie er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Meest opgezegde online diensten

Je bent namelijk niet de enige

Net opgezegde online diensten

Meest opgezegd in deze categorie

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1616 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3280 organisaties
  • Veilig