★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Online diensten opzeggen

Wat kan je allemaal opzeggen?

16.573 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.469.734 opzeggingen in totaal

back

Opzeggen online dienst

Wil je een online dienst opzeggen? Ook dat regel je eenvoudig via opzeggen.nl. Vul de ontbrekende gegevens in en wij sturen je opzegging naar de betreffende online dienst. Wij versturen je opzegging via een gecertificeerde e-mail of per aangetekende post, zodat je bewijs hebt dat de opzegging door de online dienst is ontvangen. Hoe makkelijk is dat?

AVG

Een online dienst kun je meestal alleen opzeggen nadat je bent ingelogd in je account. Dat kan heel vervelend zijn soms. Wij streven ernaar om voor elke online dienst ook een opzegmogelijkheid te bieden. Juridisch gezien kan dat ook; organisaties moeten hun klanten op een eenvoudige manier de mogelijkheid bieden om op te zeggen. We hebben continu juridische zaken lopen tegen organisaties die zich niet aan deze wetgeving houden. Hopelijk komt er een moment waarop alle organisaties het opzeggen net zo eenvoudig maken als het aanmelden!

Verzendservice

Je kunt je opzegging ook zelf versturen. Je kunt dan onze template gebruiken voor de opzegging en deze downloaden als Word of PDF bestand. Helemaal gratis en voor niets. Wanneer je gebruik maakt van onze verzendservice, dan versturen wij je opzegging naar de betreffende online dienst per gecertificeerde E-mail of aangetekende post. Zo hebben we altijd bewijs dat de opzegging is verzonden en ontvangen door de online dienst.


Staat de organisatie er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Meest opgezegde online diensten

Je bent namelijk niet de enige

Net opgezegde online diensten

Meest opgezegd in deze categorie

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig