★★★★★
9.2 op basis van 5452 beoordelingen Kiyoh

ANWB Verzekeren opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij ANWB Verzekeren

Welk product wil je opzeggen bij ANWB Verzekeren?


Staat het product van ANWB Verzekeren er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


ANWB Verzekeren opzeggen werkt als volgt

ANWB opzeggen verzekering

Wil je een verzekering van de ANWB opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de ANWB per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct zekerheid over het opzeggen van je verzekering bij de ANWB? Laat ons dan je verzekering opzeggen. Wij zorgen ervoor dat ANWB verzekering het opzeggen van jouw verzekering verwerkt. Van ons ontvang je hiervan een bevestiging met natuurlijk een kopie van je opzegbrief. Zo regel jij het opzeggen van je verzekering bij ANWB online via opzeggen.nl. Makkelijker opzeggen kan toch niet?

ANWB verzekering aangetekend opzeggen

Via opzeggen.nl is het ook mogelijk om je verzekering bij ANWB aangetekend op te zeggen. Jij kunt nog steeds online opzeggen, wij versturen je opzegbrief via PostNL aangetekend. Uiteraard ontvang je een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. De kosten voor aangetekend verzenden zijn flexibel op opzeggen.nl. We starten met 10,99 Euro, maar als we meerdere brieven kunnen samenvoegen, dan daalt de prijs heel snel. Zo komt het dus vaak voor dat aangetekend opzeggen via opzeggen.nl goedkoper is dan wanneer je zelf naar het postkantoor gaat. Meer gemak dus én goedkoper!

Welke verzekeringen van ANWB kun je opzeggen?

We hebben de verschillende verzekeringen van de ANWB even op een rijtje gezet voor jou:

 • Aansprakelijkheidsverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Autoverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Bromfietsverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Caravanverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Fietsverzekering
 • Inboedelverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Mobiel verzekering (dagelijks opzeggen)
 • Motorverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Ongevallenverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Rechtsbijstandverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Reisverzekering
 • Scooterverzekering (dagelijks opzeggen)
 • Woonhuisverzekering
 • Woonpakket

Over ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB heeft ruim 4,5 miljoen leden (1-1-2019) en is daarmee veruit de grootste vereniging in Nederland. In 2018 heeft de ANWB Wegenwacht in totaal 1,2 miljoen hulpverleningen uitgevoerd. Daarnaast zijn er in 2018 11,6 miljoen winkelbezoeken geregistreerd, 1,5 miljoen klantcontacten (telefoon, mail, chat) en 142 miljoen bezoekers op ANWB.nl geweest. Dat is dus een grote vereniging!

Naast het opzeggen van een ANWB verzekering kun je bij ons ook de ANWB Wegenwacht en een ANWB Visacard opzeggen.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de ANWB?

Thomas uit Nieuwegein - "Ik heb opgezegd omdat ik niet de maximale korting kreeg omdat ik nog niet zo lang lid ben bij de ANWB. Dan zijn andere verzekeringen goedkoper"

Peter uit Sassenheim - "Het leek mij verstandig om telefonisch op te zeggen. Ik kreeg een hele vriendelijke dame aan de telefoon die mij wist te melden dat mijn nieuwe verzekering helemaal niet zo voordelig was als ik dacht. En ik bleek bijna een hogere korting te krijgen omdat ik al lang lid was van de ANWB. Dus uiteindelijk niet opgezegd."

Rianne uit Soerendonk - "Mijn doorlopende reisverzekering opgezegd. Ik reis niet meer zoveel en dan is het goedkoper om losse verzekeringen af te sluiten als ik wel weer een keer weg ga."

Liesbeth uit Heerenveen - "Mijn auto verkocht en dus ook mijn autoverzekering opgezegd. Helemaal niet omdat ik niet tevreden ben. Zodra ik weer een andere auto heb, dan weet ik de ANWB weer te vinden."

Bedenktijd ANWB Verzekering

Heb je een nieuwe verzekering afgesloten bij de ANWB? Weet dan dat je 2 weken bedenktijd hebt. Wil je er toch van afzien? Dan kun je dus kosteloos de verzekering opzeggen.

Onze ervaring met opzeggen ANWB

We kunnen heel kort en duidelijk zijn over ANWB verzekering. Je kunt hier altijd zonder problemen en makkelijk opzeggen. De service is heel erg goed en totaal niet opdringerig. Wat ons betreft dus groen licht om een verzekering af te sluiten bij de ANWB; je kan hier altijd makkelijk van af.

Kosten ANWB verzekering

Ga je een verzekering van ANWB opzeggen omdat de kosten te hoog zijn? Dat kan, er zijn zeker aanbieders die lagere prijzen bieden. Check wel even goed of deze goedkopere aanbieders ook dezelfde vergoedingen en service bieden. Als je wat meer risico wilt lopen, dan zijn er zeker goedkopere alternatieven. Wil je goede service, laag eigen risico en snel geholpen worden? Dan zou ANWB toch wel eens de juiste keuze kunnen zijn.

ANWB Verzekeringen

Deze pagina is specifiek voor het online opzeggen van een verzekering van ANWB. Wil je een ander product opzeggen van de ANWB? Dat kan natuurlijk ook via opzeggen.nl. Kies hieronder de dienst van ANWB die je wilt opzeggen:

Let op: je kunt op deze pagina dus alleen gebruik maken van gratis telefonisch opzeggen voor een ANWB verzekering. Voor het opzeggen van een andere dienst van de ANWB heeft het geen zin om gebruik te maken van gratis bellen, aangezien de medewerker van ANWB verzekeringen geen andere diensten kan opzeggen voor jou.

Prijs vergelijken ANWB verzekering

Ga je prijzen vergelijken tussen verschillende verzekeraars? Grote kans dat zal blijken dat jouw ANWB verzekering niet het beste scoort op prijs. Er zijn zeker verzekeraars of tussenpersonen die goedkoper hun verzekeringen aanbieden. Ben je al lange tijd lid van de ANWB en neem je ook nog eens meerdere verzekeringen af bij de ANWB, dan bestaat er een grote kans dat de prijs die je betaalt aan de ANWB slechts een fractie hoger is dan de goedkopere aanbieders van verzekeringen. Bij ANWB zul je wel een betere ervaring hebben wanneer er daadwerkelijk een schade ontstaat en je een vergoeding wilt voor de geleden schade. Dit zal bij ANWB beter geregeld zijn.

Kwaliteit ANWB verzekering

Zoals al eerder genoemd, is de verzekering van ANWB wel wat duurder, maar de kwaliteit is ook goed. En opzeggen kan op ieder gewenst moment voor de meeste verzekeringen, zonder boete of kosten. En, ook niet onbelangrijk, ANWB respecteert je keuze. Zij zullen je dus niet proberen ten koste van alles te behouden als klant.

Afsluiten ANWB verzekering

Wil je juist een verzekering afsluiten bij ANWB? Dan kun je dit eenvoudig regelen op hun website. Je kunt een overzicht van alle ANWB verzekeringen vinden op anwb.nl/verzekeringen#producten.


Meest opgezegd


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

ANWB Verzekeren telefoonnummer en adres
★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5452 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig