★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Greenchoice opzeggen

Zeg hier direct Greenchoice op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Greenchoice opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Greenchoice

Greenchoice opzeggen is heel simpel. Je meldt je aan bij een andere leverancier en je opzegging bij Greenchoice wordt automatisch voor je geregeld.

Overstappen loont!

Overweeg je Greenchoice op te zeggen maar heb je nog geen nieuwe leverancier? Of heb je al een nieuwe leverancier maar weet je niet of dit de beste deal is? Check dan via deze link wat de beste aanbiedingen zijn van dit moment op jouw adres. Jij kan ook zonnepanelen aanbieding vinden.

Over Greenchoice

Greenchoice was de eerste nieuwe energieleverancier die zich volledig op groene energie richtte. Toen nog onder de naam Energieconcurrent. Greenchoice heeft ongeveer 400.000 klanten. Naast het streven naar 100% groene energie in Nederland, valt op dat Greenchoice erg goed scoort op klantenservice. Naast de oorspronkelijke eigenaars is ook Eneco aandeelhouder in Greenchoice.


Greenchoice in het nieuws

Naast alle positieve punten valt ook nog iets op dat minder positief is. Greenchoice en aandeelhouder Eneco hebben ruzie over een eerder incident waarbij bleek dat Greenchoice te veel betaalde voorschotten niet op een nette manier heeft terugbetaald aan haar klanten. Overigens moet nog steeds uitspraak volgen of de bestuurders hierbij iets te verwijten valt. Meer informatie over de ruzie tussen Eneco en Greenchoice vind je op de website van de Volkskrant.

Meest opgezegde energieleveranciers


Andere energieleveranciers


Bekijk alle bedrijven in de branche: Energie

Telefoonnummer Greenchoice

Je kunt Greenchoice bereiken via het telefoonnummer 010-4782326.

Adres Greenchoice

Greenchoice
Kruisplein 15
3014 DB ROTTERDAM