★★★★★
9.2 op basis van 1318 beoordelingen Kiyoh

Nuon Vattenfall opzeggen

Zeg hier direct Nuon Vattenfall op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1318 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2840 organisaties
  • Veilig

Nuon Vattenfall opzeggen werkt als volgt

Nuon Vattenfall

Nuon heeft de naam van haar moederbedrijf overgenomen; Vattenfall.

Opzeggen Nuon Vattenfall

Wil je je contract bij Nuon Vattenfall opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de benodigde gegevens in en verstuur de opzegbrief naar Vattenfall. Je kunt je ook aanmelden bij een andere energieleverancier. Die regelt dan ook je opzegging bij Vattenfall.

Overstappen loont!

Overweeg je Nuon op te zeggen maar heb je nog geen nieuwe leverancier? Of heb je al een nieuwe leverancier maar weet je niet of dit de beste deal is? Check dan via deze link wat de beste aanbiedingen zijn van dit moment op jouw adres.

Nuon

In Nederland bedient Nuon ongeveer 2,2 miljoen klanten. Sinds 1 juli 2009 maakt Nuon onderdeel uit van het internationale energieconcern Vattenfall. Een groot deel van de geleverde energie wordt door Nuon zelf opgewekt (gas- en kolencentrales, windparken, waterkrachtcentrales, zonne-energie en warmte).

Misleiding Nuon

Een deurverkoper van Nuon energie heeft bekend aan het AD dat bij de verkoop aan de deur veel gebruik gemaakt wordt van misleiding. Zo worden verkeerde tarieven gemeld en wordt een verkeerd verbruik ingevoerd zodat het net lijkt alsof je veel goedkoper uit bent. Na een jaar komt de teleurstelling, want dan moet je fors bijbetalen. Nuon vindt dit geen reden om te stoppen met het aan de deur verkopen van hun energie. Blijkbaar levert dit veel klanten op en gaat Nuon er vanuit dat het niet altijd mis gaat. Heb je een klacht hierover? Deze kun je rechtstreeks bij Nuon indienen via de klachtenpagina van Nuon. Handelt Nuon je klacht niet naar tevredenheid af? Dan kun je ook een klacht indienen bij de Geschillencommissie.

Contract Nuon annuleren

Slecht gevoel over het Nuon contract? Wellicht een slecht gevoel overgehouden aan de verkoop aan de deur? Je hebt altijd 14 kalenderdagen de tijd om je contract kosteloos te annuleren. Dat kun je telefonisch doen of met het annuleringsformulier van Nuon.

Meest opgezegde energieleveranciers


Andere energieleveranciers


Bekijk alle bedrijven in de branche: Energie

Maak nu gratis je Nuon Vattenfall opzegbrief

Nuon Vattenfall telefoonnummer en adres