★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Oxxio opzeggen

Zeg hier direct Oxxio op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Oxxio opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Oxxio

Wil je je contract bij Oxxio opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de benodigde gegevens in, download de opzegbrief, onderteken deze en stuur de opzegging naar Oxxio. Je ontvangt van Oxxio een bevestiging van je opzegging. Wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier, dan zal deze je opzegging bij Oxxio regelen voor je. Check deze link om te zien welke leverancier op dit moment het beste tarief biedt voor elektriciteit en gas. Als je gezinssamenstelling, postcode en huisnummer invult, dan krijg je direct een overzicht van de mogelijke tarieven voor jouw energie.

Opzegtermijn

Als je wilt opzeggen zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Zo kan het zijn dat je een contract voor meerdere jaren hebt afgesloten bij Oxxio en dat de looptijd hiervan nog niet is afgelopen. Houd er rekening mee dat Oxxio een boete in rekening kan brengen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dat kun je kosteloos opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 30 kalenderdagen.

Overeenkomst annuleren

Ben je een overeenkomst aangegaan met Oxxio maar wil je deze annuleren? Nadat je de overeenkomst van Oxxio hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om je overstap te annuleren.

Over Oxxio

Oxxio is één van de eerste nieuwkomers (toen nog onder de naam energiebedrijf.com, sinds 2005 onder de naam Oxxio) in de energiemarkt, na de liberalisering in 2000. Sinds 2011 maakt Oxxio onderdeel uit van Eneco. Oxxio heeft veel bekendheid gekregen met de Ipad actie in combinatie met de apps om je energieverbruik inzichtelijk te krijgen.

Meest opgezegde energieleveranciers


Andere energieleveranciers


Bekijk alle bedrijven in de branche: Energie

Telefoonnummer Oxxio

Je kunt Oxxio bereiken via het telefoonnummer 0800-1401.

Adres Oxxio

Oxxio
Postbus 100
3000 AC Rotterdam