★★★★★
9.1 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Aad van Loon Sport opzeggen

Zeg hier direct Aad van Loon Sport op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Aad van Loon Sport opzeggen werkt als volgt

Aad van Loon Sport opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij Aad van Loon Sport opzeggen? Vul de gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Aad van Loon Sport per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Over Aad van Loon Sport

Aad van Loon Sport is gevestigd in Barendrecht en je kunt hier terecht voor fitness, zumba, spinning, pilates en afslanken, onder begeleiding van erkende instructeurs. Ze bieden een gratis proefweek aan om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij faxen je opzegbrief naar Basic-Fit en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Wil je de opzegbrief door ons aangetekend laten versturen naar Basic-Fit? Dat kan ook. Voor slechts 3,99 Euro. Je ontvangt van ons een Track & Trace code waarmee je de verzending kunt volgen. Aangetekende stukken worden door ons op maandag verzonden.

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Aad van Loon Sport

Je kunt Aad van Loon Sport bereiken via het telefoonnummer 0180-621229.

Adres Aad van Loon Sport

Aad van Loon Sport
Maasstraat 28a
2991 AD Barendrecht