★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

BigGym opzeggen

Zeg hier direct BigGym op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3400 organisaties
 • Veilig

BigGym opzeggen werkt als volgt

BigGym opzeggen

BigGym behoort misschien niet tot de meest bekende sportscholen van Nederland, maar toch kom je verspreid door het land verschillende vestigingen tegen. Als er zo’n vestiging bij jou in de buurt zit, kan het maar zo zijn dat je hier een abonnement hebt afgesloten. Betaal je iedere maand aan BigGym, maar sport je er eigenlijk bijna nooit? Dan wil je mogelijk jouw abonnement bij BigGym opzeggen. Opzeggen.nl helpt je hier een handje bij. Op deze pagina lees je namelijk alles wat je moet weten over BigGym. We gaan in op de abonnementen die je af kunt sluiten en we vertellen je hoe BigGym opzeggen in zijn werk gaat en waar je rekening mee moet houden.


Op deze pagina
Contactgegevens van BigGym
BigGym abonnement opzeggen
Zo kun jij je uitschrijven bij BigGym
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je BigGym abonnement

Contactgegevens van BigGym

Naam BigGym B.V.
Adres Postbus 102
Postcode 1960 AC
Plaats Heemskerk
Kamer van Koophandel 65549341
Telefoonnummer 0900 - 9992 444
E-mailadres administratie@biggym.nl

BigGym abonnement opzeggen

Bij BigGym opzeggen moet je rekening houden met een aantal zaken. Zo is het allereerst goed om te weten welk abonnement je precies hebt afgesloten. Daarnaast is het handig om op de hoogte te zijn van de voorwaarden van BigGym opzeggen. Bovendien moet je jouw lidnummer weten. Dit nummer heb je namelijk nodig bij het opzeggen van een fitness abonnement. Vergeet tot slot niet dat je te maken krijgt met een opzegtermijn bij een BigGym abonnement opzeggen.

Abonnementsvormen BigGym

Wie wil sporten bij BigGym sluit hier een abonnement af. Deze sportschool biedt verschillende abonnementen aan, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie tussen zit. Hieronder zet Opzeggen.nl de verschillende abonnementsvormen op een rijtje.

 • Samen: onbeperkt sporten voor 2 personen tussen 07.00 en 23.00 uur en in het weekend.
 • Onbeperkt: onbeperkt sporten voor 1 persoon tussen 07.00 en 23.00 uur en in het weekend.
 • Daluren: onbeperkt sporten voor 1 persoon tussen 07.00 en 17.00 uur en in het weekend.
 • Flexibel: onbeperkt sporten voor 1 persoon tussen 07.00 en 23.00 uur en in het weekend. Abonnement is 4 wekelijks opzegbaar.
 • Kids: sporten voor kinderen van 5 tot 12 jaar op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur. Abonnement is 4 wekelijks opzegbaar.

De voorwaarden van BigGym

Sluit je een BigGym abonnement af? Dan gaat jouw lidmaatschap in vanaf de datum van inschrijving voor een onbepaalde of bepaalde tijd. Bij ieder abonnement geldt een minimum van twee volledige incassoperiodes. Wanneer je een abonnement voor bepaalde tijd afsluit, moet je deze eerst uitdienen voordat BigGym opzeggen mogelijk is.

BigGym lidnummer

Wie niet langer wil sporten bij BigGym moet zijn abonnement opzeggen. Hiervoor heb je verschillende gegevens nodig, waaronder jouw lidnummer. Weet je niet wat jouw lidnummer is? Dan kun jij je tot de BigGym-app richten. Als het je niet lukt om jouw lidnummer te achterhalen kun je ook telefonisch contact opnemen met BigGym. Zij kunnen je dan vertellen wat jouw lidnummer is.

BigGym opzeggen binnen 14 dagen

Wie een BigGym abonnement afsluit heeft wettelijk gezien recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is mogelijk dankzij het herroepingsrecht. Als je binnen deze periode onder jouw abonnement uit wilt, kun je BigGym opzeggen zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven.

Opzegtermijn BigGym

De BigGym abonnementen Samen, Onbeperkt en Daluren hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Als je het abonnement niet opzegt aan het einde van de looptijd, wordt deze omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Een automatische incasso loopt in dat geval ook door. Opzeggen kan na de eerste stilzwijgende verlenging op ieder gewenst moment. Jouw abonnement eindigt na opzegging niet direct, want er geldt een opzegtermijn van 1 maand. De abonnementen Flexibel en Kids kunnen standaard iedere maand opgezegd worden.


Zo kun jij je uitschrijven bij BigGym

Wanneer jij jouw BigGym abonnement op wilt zeggen, moet jij je uitschrijven als abonnee. Dit kan op verschillende manieren. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, leggen we hieronder uit hoe iedere manier werkt.

 1. BigGym online opzeggen

  1. Bezoek www.biggym.nl en klik op ‘Klantenservice’.
  2. Kies vervolgens voor ‘Abonnement’ onder ‘Abonnementen’.
  3. Klik nu op ‘Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?’
  4. Ga naar het uitschrijfformulier en klik op ‘Toch opzeggen’
  5. Vul tot slot jouw gegevens in en verstuur het formulier.
 2. Je lidmaatschap opzeggen via Opzeggen.nl

 3. Niet iedereen vindt het prettig om online zijn BigGym abonnement op te zeggen. Geldt dit ook voor jou? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Wij versturen in dat geval jouw opzegbrief naar BigGym. Doordat wij een BigGym opzegbrief altijd aangetekend versturen, profiteer je van onze opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw BigGym abonnement wordt opgezegd.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je BigGym abonnement

Hoe kan ik mijn BigGym abonnement opzeggen?
Je kunt jouw BigGym abonnement opzeggen via de website van deze sportschool. Ga naar ‘Klantenservice’ en kies vervolgens voor ‘Abonnement’ onder ‘Abonnementen. Vul jouw gegevens in en verstuur het uitschrijfformulier. BigGym opzeggen kan ook via de opzegservice van Opzeggen.nl.

Is BigGym maandelijks opzegbaar?
De abonnementen Flexibel en Kids zijn maandelijks opzegbaar. Als je voor Samen, Onbeperkt of Daluren gekozen hebt, hangt het van de status van jouw abonnement af. Wanneer het abonnement al eens stilzwijgend verlengd is, kun je op ieder gewenst moment opzeggen. Er geldt dan een opzegtermijn van 1 maand.

Wat zijn de contactgegevens van BigGym?
BigGym is telefonisch bereikbaar via 0900 - 9992 444. Wie een mail wil sturen met betrekking tot zijn abonnement kan deze richten aan administratie@biggym.nl. Het postadres is BigGym B.V. Postbus 102, 1960 AC Heemskerk.

Kan ik mijn BigGym abonnement herroepen?
Ja, je hebt wettelijk gezien het recht om jouw BigGym abonnement binnen 14 dagen te herroepen. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven en bovendien mag de sportschool je geen (extra)  kosten in rekening brengen als je gebruik maakt van het herroepingsrecht.

Hoe vind ik mijn BigGym lidnummer?
Je kunt jouw BigGym lidnummer vinden in de app. Wanneer het je niet lukt, kun je ook telefonisch contact opnemen met de sportschool om jouw lidnummer op te vragen. Je hebt dit nummer onder meer nodig bij BigGym opzeggen.

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer BigGym

Je kunt BigGym bereiken via het telefoonnummer 0900 – 999 2444.

Adres BigGym

BigGym
Postbus 102
1960 AC Heemskerk