★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Fit for Free opzeggen

Zeg hier direct Fit for Free op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Fit for Free opzeggen werkt als volgt

Fit for Free opzeggen

Wil je een abonnement bij Fit for Free opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Fit for Free per wanneer je contract en de automatische incasso worden stopgezet.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Mits je geen contract hebt afgesloten voor een bepaalde tijd (bijv. een 1-jarig contract), kan je na vier weken je abonnement opzeggen bij vermelding van je lidmaatschapsnummer en je geboortedatum. Zo kan je bij Fit for Free dus nog relatief eenvoudig je abonnement opzeggen. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog naar een van de vestigingen gaan om in persoon je abonnement op te zeggen. Er zijn dus drie opties:

  • Via de post; je kan door ons een brief laten versturen naar Postbus 128, 2350 AC Leiderdorp.
  • Bij een vestiging; je kan ook altijd naar een van de vestigingen gaan om persoonlijk op te zeggen.
  • Online; je kan ook redelijk eenvoudig zelf opzeggen op de site van Fit for Free.

Gratis uitschrijven Fit for Free

Op onze site staat een gratis opzegbrief die je direct kunt downloaden. Zo hoef je je bij ons niet eerst aan te melden en dus zullen er geen van jouw gegevens worden opgeslagen bij het opstellen van de gratis opzegbrief. Je kan de brief helemaal zelf opsturen! Op die manier kan je je opzegging dus helemaal zelf regelen mocht je dat willen.

Opzegtermijn

Normaliter hanteert Fit for Free een opzegtermijn van één maand voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Mits je, zoals gezegd, dus een abonnement hebt gekozen waar geen vaste looptijd aan zit. Zo kan je bij Fit for Free bijvoorbeeld een 1-jarig of 2-jarig abonnement nemen waarbij het niet mogelijk is om deze vroegtijdig op te zeggen.

Automatische incasso

Mocht het heel lang duren alvorens je een bevestiging ontvangt van jouw opzegging van Fit for Free, kun je ervoor kiezen om de automatische incasso door jouw bank te laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier reeds een confirmatie van hebt gekregen.

Storneren

Het kan ook zo zijn dat je al wel degelijk een bevestiging hebt ontvangen van de betreffende opzegging, maar dat er nog altijd geld van je rekening wordt afgeschreven. In dat geval kan je dat geld binnen 56 dagen altijd laten terugstorten.

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

Fit for Free kun je ook opzeggen door een aangetekende brief te versturen. Op deze manier heb jij bewijs van jouw opzegging. Voor €7,99 kun je dit door ons laten verzorgen, terwijl je bij een postkantoor €8,40 betaald! Elke maandag sturen wij de aangetekende opzegbrieven naar Fit for Free. Op het moment dat jouw opzegbrief is opgestuurd, ontvang je van ons een track&trace code waarmee je de brief kunt volgen. Zodoende wordt het opzeggen niet alleen erg eenvoudig, maar weet je ook meteen dat Fit for Free het verzoek in acht heeft genomen.

Abonnementen bij Fit for Free

Fit for Free is een van de grootste sportketens van Nederland, met vestigingen in het hele land. Fit for Free heeft de volgende abonnementen beschikbaar:

  • €26,99, per maand opzegbaar (€31,99 inclusief groepsfitness)
  • €19,99, per jaar opzegbaar (€24,99 inclusief groepsfitness)
  • €16,99, per twee jaar opzegbaar (€21,99 inclusief groepsfitness)

Over Fit for Free

Fit for Free is met afstand een van de grootste sportscholen van Nederland. Ze hebben inmiddels ca. 100 vestigingen in Nederland, verspreid over het hele land. Je kan er van alles vinden in de gyms van loopbanden tot bokszakken. Relatief gezien bieden ze goedkope abonnementen aan, maar onlangs hebben ze wel hun gratis dagpas vervangen door een dagpas die je €8,95 kost. Echt ‘free’ is Fit for Free dus zeker niet.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Fit for Free?

Mats uit Heerenveen - "Het is misschien een cliché, maar ik had een abonnement genomen in de hoop dat ik vaak naar de gym zou gaan. Dit was echter niet het geval dus vandaar dat ik m’n abonnement nu weer op wilde zeggen."

Amelie uit Sittard - "Ik heb al jaren een routine waarbij ik in de zomer veel naar de gym ga en in de winter andere dingen doe, dus net zoals voorgaande jaren is het nu weer tijd om mijn abonnement op te zeggen."

Ron uit Bilthoven - "De reden van mijn opzegging is een zware knieblessure. Ik kan nu de komende maanden niet naar de gym helaas… Gelukkig ging opzeggen heel gemakkelijk hier!"

Esther uit Volendam - "Ik vind ik het een stuk minder ongemakkelijk om online op te zeggen dan in persoon, ze willen je namelijk nog wel eens overhalen om toch te blijven. Vandaar dat ik voor Opzeggen.nl koos."

Algemene voorwaarden Fit for Free

Mocht het zo zijn dat je de algemene voorwaarden van Fit for Free eens wil doornemen om verwarring te voorkomen, kan dat online.

Klanttevredenheid van onze opzeggers

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar hoe klanten onze opzegservice ervaren. Zodoende vragen wij opzeggers om een review te schrijven. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten zeer content zijn met onze service en daar zijn we blij mee! Mocht je deze reviews zelf willen lezen, ga dan naar reviews over opzeggen.nl.

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness


Fit for Free telefoonnummer en adres