★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Fit for Free opzeggen

Zeg hier direct Fit for Free op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3400 organisaties
 • Veilig

Fit for Free opzeggen werkt als volgt

Fit For Free opzeggen

Fit For Free is met afstand één van de grootste sportscholen van Nederland. De vestigingen kom je door het hele land tegen, waardoor de kans groot is dat er bij jou in de buurt ook een Fit For Free sportschool zit. In de gyms kom je van alles tegen, zoals halters, loopbanden, bokszakken, roeiapparaten en ga zo maar door. Sport je al enige tijd bij Fit For Free? Dan heb je waarschijnlijk een abonnement afgesloten. Ben je abonnee, maar wil je Fit For Free opzeggen? Op deze pagina lees je hoe dit in zijn werk gaat en waar je rekening mee moet houden.


Op deze pagina
Contactgegevens van Fit For Free
Fit For Free abonnement opzeggen
Zo kun jij je Fit For Free lidmaatschap opzeggen
Het opzeggen van je Fit For Free abonnement via Opzeggen.nl
Problemen omtrent het Opzeggen van Fit For Free
Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Fit for Free?
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je Fit For Free abonnement

Contactgegevens van Fit For Free

Naam Fit For Free Beheer BV
Adres Postbus 128
Postcode 2350 AC
Plaats Leiderdorp
Kamer van Koophandel 61993557
Telefoonnummer 085 - 3012 400
E-mailadres info@fitforfree.nl

Fit For Free abonnement opzeggen

Heb je een abonnement op Fit For Free, maar sport je er nauwelijks? Of vind je het abonnement te duur geworden? Dan kun je er in eerste instantie voor kiezen om een wijziging door te voeren in jouw abonnement. Wanneer dit voor jou geen uitkomst biedt, zit er niets anders op dan Fit For Free opzeggen.

Het wijzigen van Fit For Free abonnement

Als je niet tevreden bent met jouw huidige abonnement, biedt Fit For Free je de mogelijkheid om deze te wijzigen. Een abonnement aanpassen kan na afloop van de contractperiode. Dit kun je makkelijk en snel zelf regelen via Mijn Fit For Free. Wanneer het om een upgrade van je abonnement gaat, kun je ook tijdens de contractperiode een wijziging doorvoeren.

Fit For Free opzeggen binnen 14 dagen

Wie een abonnement op Fit For Free neemt, zit hier voor een bepaalde periode aan vast. Weet je binnen 14 dagen al dat je onder het abonnement uit wilt? Dan is dit mogelijk dankzij het herroepingsrecht. Je kunt in dat geval Fit For Free opzeggen zonder dat je hiervoor een reden op hoeft te geven.

Opzegtermijn Fit For Free

Normaliter hanteert Fit For Free een opzegtermijn van één maand voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Mits je, zoals gezegd, dus een abonnement hebt gekozen waar geen vaste looptijd aan zit. Zo kan je bij Fit For Free bijvoorbeeld een 1-jarig of 2-jarig abonnement nemen waarbij het niet mogelijk is om deze vroegtijdig op te zeggen. Na de vaste abonnementsperiode mag Fit For Free je abonnement stilzwijgend verlengen. Door de Wet van Dam mag je opzegtermijn hiervoor niet meer zijn dan een maand.

Automatische incasso Fit For Free blokkeren of storneren

Mocht het heel lang duren alvorens je een bevestiging ontvangt van jouw opzegging van Fit For Free, kun je ervoor kiezen om de automatische incasso door jouw bank te laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier reeds een confirmatie van hebt gekregen.

Het kan ook zo zijn dat je al wel degelijk een bevestiging hebt ontvangen van de betreffende opzegging, maar dat er nog altijd geld van je rekening wordt afgeschreven. In dat geval kan je dat geld binnen 56 dagen altijd laten terugstorten.


Zo kun jij je Fit For Free lidmaatschap opzeggen

Wil je jouw abonnement op Fit For Free opzeggen? Dan ben je vast en zeker benieuwd hoe je dit kunt doen. Dit kan op drie manieren. Hieronder vertellen we je hoe Fit For Free opzeggen per manier in zijn werk gaat.

 1. Bij een Fit For Free vestiging

 2. Wil je onder jouw Fit For Free abonnement uit? Dan kun je dit simpelweg kenbaar maken door persoonlijk langs te gaan bij één van de vestigingen. Wanneer je de organisatie kenbaar maakt dat je jouw abonnement op wilt zeggen, moet Fit For Free hier gehoor aangeven. Je kunt een afspraak maken voor Fit For Free opzeggen, maar dit is niet nodig.
 3. Via Mijn Fit For Free of de app

 4. Als je het niet prettig vindt om persoonlijk langs te gaan bij een vestiging, kun je opzeggen via Mijn Fit For Free. Hier regel je jouw opzegging in een paar simpele stappen.

  Via ‘Mijn Fit For Free’

  1. Ga naar Mijn Fit For Free.
  2. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je nog geen wachtwoord hebt, dien je deze aan te maken.
  3. Klik op ‘abonnement opzeggen’.

  Via de app

  1. Open de Fit For Free app.
  2. Ga naar je ‘Profiel’.
  3. Regel je opzegging via het ‘Ledenportaal’ of ‘Mijn Fit For Free’.
 5. In twee eenvoudige stappen via Opzeggen.nl

 6. Tot slot kun je Fit For Free opzeggen per post. Adresseer jouw opzegbrief aan Fit For Free Beheer BV, Postbus 128, 2350 AC Leiderdorp. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie in de brief staat, zoals naam, adres, e-mail, rekeningnummer en lidnummer. In dat geval kan Fit For Free jouw opzegging goed en snel verwerken.

Het opzeggen van je Fit For Free abonnement via Opzeggen.nl

Fit For Free opzeggen kan op één de bovenstaande manieren. Wil je zelf liever geen tijd en moeite steken in het opzeggen van je fitness abonnement? Dan kun je Fit For Free opzeggen via Opzeggen.nl. Dankzij onze opzegservice kunnen wij jouw Fit For Free abonnement opzeggen. Maak je gebruik van onze opzegservice? Dan profiteer je van de onderstaande voordelen.

 1. Opzeggarantie met aangetekende verzending

 2. Wie gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, kan kiezen uit standaard verzending en aangetekend versturen. Een aangetekende brief heeft de voorkeur, omdat je dan bewijs hebt van jouw opzegging. Opzeggen.nl verstuurt iedere maandag de aangetekende opzegbrieven naar Fit For Free. Zodra wij jouw opzegbrief verstuurd hebben, ontvang je van ons een track & trace code waarmee je jouw brief kunt volgen. Opzeggen is hierdoor niet alleen erg eenvoudig, maar je profiteert zo ook van onze opzeggarantie.
 3. Gratis uitschrijven Fit for Free

 4. Wil je geen gebruik maken van onze opzegservice? Dan kun je op onze website een gratis opzegbrief downloaden. Voor het downloaden van deze brief is het niet nodig om je aan te melden, waardoor jouw gegevens niet worden opgeslagen in ons systeem. Nadat je de gratis opzegbrief gedownload hebt, stuur je hem zelf op naar Fit For Free om jouw abonnement te beëindigen.

Problemen omtrent het Opzeggen van Fit For Free

Er zijn mensen die te maken krijgen met problemen bij Fit For Free opzeggen. Zo kan er bijvoorbeeld onterecht geld geïncasseerd worden nadat je jouw abonnement hebt opgezegd. Daarnaast kan het lang duren voordat je een bevestiging van opzegging krijgt van Fit For Free en moet je soms lang wachten op antwoord op een vraag. De kans op dergelijke problemen verklein je door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Fit for Free?

Mats uit Heerenveen - "Het is misschien een cliché, maar ik had een abonnement genomen in de hoop dat ik vaak naar de gym zou gaan. Dit was echter niet het geval dus vandaar dat ik m’n abonnement nu weer op wilde zeggen."

Amelie uit Sittard - "Ik heb al jaren een routine waarbij ik in de zomer veel naar de gym ga en in de winter andere dingen doe, dus net zoals voorgaande jaren is het nu weer tijd om mijn abonnement op te zeggen."

Ron uit Bilthoven - "De reden van mijn opzegging is een zware knieblessure. Ik kan nu de komende maanden niet naar de gym helaas… Gelukkig ging opzeggen heel gemakkelijk hier!"

Esther uit Volendam -  "Ik vind ik het een stuk minder ongemakkelijk om online op te zeggen dan in persoon, ze willen je namelijk nog wel eens overhalen om toch te blijven. Vandaar dat ik voor Opzeggen.nl koos."

Klanttevredenheid van onze opzeggers

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar hoe klanten onze opzegservice ervaren. Zodoende vragen wij opzeggers om een review te schrijven. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten zeer content zijn met onze service en daar zijn we blij mee! Mocht je deze reviews zelf willen lezen, ga dan naar reviews over Opzeggen.nl.

Algemene voorwaarden Fit for Free

Mocht het zo zijn dat je de algemene voorwaarden van Fit for Free eens wil doornemen om verwarring te voorkomen, kan dat online.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je Fit For Free abonnement

Is Fit For Free maandelijks opzegbaar?
Een Fit For Free abonnement is pas maandelijks opzegbaar na afloop van de eerste 12 maanden. Wanneer je jouw abonnement direct na de 12e maand opzegt, betekent dit dat je contract na de 13e maand eindigt.

Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van mijn Fit For Free abonnement?
Als je een 2-jarig abonnement hebt afgesloten en deze na 1 jaar op wilt zeggen, zijn er kosten verbonden aan Fit For Free opzeggen. Dit komt doordat je bij een 2-jarig contract meer korting krijgt dan bij een 1-jarig contract. Wanneer je na 1 jaar opzegt brengt Fit For Free het verschil achteraf in rekening.

Wat is het telefoonnummer van Fit for Free?
Het telefoonnummer van Fit For Free is 085 - 301 2400.

Mag ik Fit For Free nog binnen 14 dagen opzeggen?
Ja, je hebt 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van een Fit For Free abonnement. Wanneer je binnen deze periode jouw abonnement op wilt zeggen zijn hier geen kosten aan verbonden. Bovendien hoef je geen reden voor jouw opzegging door te geven.

Kan ik mijn Fit For Free abonnement aanpassen?
Ja, je kunt jouw abonnement aanpassen na afloop van de contractperiode. Wanneer het om een upgrade gaat, kun je jouw abonnement ook tijdens de contractperiode aanpassen. Je past jouw abonnement makkelijk en snel aan via Mijn Fit For Free.

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Fit for Free contact

Wil je contact opnemen met f4f? De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0900 34 83 67 37. Als je naar dit nummer belt zullen er geen extra kosten worden verrekend, alleen je gebruikelijke belkosten. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00. Ook kan je op de website een vraag indienen of kan je bij ‘Mijn Fit for Free’ je account beheren en/of wijzigingen doorvoeren.

Adres Fit for Free

Fit for Free
Postbus 128
2350 AC LEIDERDORP

Meer contactinformatie over Fit for Free? Deze vind je onder de opzegbrief generator op deze pagina.