★★★★★
9.2 op basis van 6775 beoordelingen Kiyoh

Medifit Breda opzeggen

Zeg hier direct Medifit Breda op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6775 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Medifit Breda opzeggen werkt als volgt

Medifit Breda opzeggen

Wil je Medifit Breda opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Medifit Breda per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Medifit Breda? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Medifit Breda je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Medifit Breda? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Medifit Breda je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Medifit Breda

Je kunt Medifit Breda bereiken via het telefoonnummer 076-5210203.

Adres Medifit Breda

Medifit Breda
Zoete Inval 29
4815 HK Breda