★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Sport Natural opzeggen

Zeg hier direct Sport Natural op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Sport Natural opzeggen werkt als volgt

Sport Natural opzeggen

Wil je Sport Natural opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Sport Natural per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Sport Natural, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Sport Natural je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Sport Natural? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Sport Natural je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Sport Natural

Je kunt Sport Natural bereiken via het telefoonnummer 020 240 08 40.

Adres Sport Natural

Sport Natural
Gare du Nord 17
1022 LD Amsterdam