★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Sportief90 opzeggen

Zeg hier direct Sportief90 op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Sportief90 opzeggen werkt als volgt

Sportief90 opzeggen

Wil je Sportief90 opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Sportief90 per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Sportief90 je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Sportief90? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Sportief90 je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Sportief90? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Sportief90

Je kunt Sportief90 bereiken via het telefoonnummer 050 318 56 39.

Adres Sportief90

Sportief90
Eendrachtskade NZ 3
9718 BA Groningen