★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Gebruiksvoorwaarden

Hier vind je onze gebruiksvoorwaarden, privacyverklaring en ons veiligheidsbeleid. We hebben de belangrijkste punten voor je samengevat in deze introductie. Een verdere uitwerking van de verschillende onderdelen vind je via de links hiernaast.

Disclaimer

Hierin vind je de eigenlijke gebruiksvoorwaarden. Wat mag je van ons verwachten wanneer je onze opzegservice gebruikt, wanneer zijn wij aansprakelijk wanneer er iets niet goed gaat en wanneer zijn wij niet aansprakelijk (bijvoorbeeld wanneer je verkeerde gegevens hebt gebruikt of een contract nog niet kan worden opgezegd). Meer over de gebruiksvoorwaarden tref je aan in onze complete disclaimer.

Download disclaimer

Privacy

De bescherming van uw persoonlijke gegevens is voor ons zeer belangrijk. Daarom worden uw gegevens niet aan derden doorgegeven (uitzonderingen: wettelijke en marketingdoeleinden). De duur van de gegevensopslag is afhankelijk van de behoefte om het annuleringsproces in detail te begrijpen voor ondersteuning en follow-up, indien nodig. U kunt uw gegevens te allen tijde uit ons systeem verwijderen door contact op te nemen met: privacy@greenonline.nl. Het door u opgegeven e-mailadres zal worden gebruikt voor het verzenden van een orderbevestiging en de nieuwsbrief.

Download privacy verklaring

Widerrufsrecht:

Bitte beachten Sie, dass nach Absenden Ihres Auftrages zum Versenden Ihrer Kündigung keine Änderungen an Ihren Daten sowie (bedingt durch automatisierte Prozesse) kein Widerruf unserer Dienstleistung möglich ist. Ihre Kündigung kann selbstverständlich dennoch widerrufen werden, dies jedoch alleinig beim jeweiligen Unternehmen selbst.

Beveiliging

Als u gebruik maakt van onze opzegservice wilt u het natuurlijk veilig spelen. We kunnen nooit 100% veiligheid garanderen, maar we doen er alles aan om ons platform zo veilig mogelijk te maken. We hosten ons platform via Amazon Cloud Services (AWS) die met hun expertise en certificeringen, waaronder ISO 27001, ISO 27017 (Cloud Security) en ISO 27018 (Cloud Privacy) ervoor zorgen dat ze veiligheid kunnen garanderen. De data en applicaties worden gehost in datacenters binnen de Europese Unie en versleuteld opgeslagen (AES-256). De gegevens zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers. Onze applicatie is alleen toegankelijk via versleutelde HTTPS verbindingen door de beheerde firewall van het netwerk waarin de applicatie draait. Wilt u meer weten over of over de beveiligingsmaatregelen die wij nemen voor onze medewerkers? Lees ons volledige beveiligingsbeleid.

Download security policy

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.