★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Amnesty International opzeggen

Zeg hier direct Amnesty International op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2640 organisaties
  • Veilig

Amnesty International opzeggen werkt als volgt

Amnesty opzeggen

Wil je Amnesty opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Amnesty per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Amnesty en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Amnesty

Op 19 november 1960 las de Londense advocaat Peter Benenson in de krant een bericht over twee Portugese studenten die tot zeven jaar gevangenisstraf waren veroordeeld omdat ze een dronk uitbrachten op de vrijheid. Benenson was verontwaardigd en startte de actie ‘Appeal for Amnesty 1961’. Intussen is ‘Appeal for Amnesty 1961’ uitgegroeid tot het Amnesty International van nu: een bekende mensenrechtenorganisatie met miljoenen leden wereldwijd.

Amnesty International is een onafhankelijke beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Amnesty heeft 3 miljoen leden, donateurs en vaste begunstigers in meer dan 150 landen. Amnesty Nederland is met 265.000 leden één van de grootste afdelingen.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Amnesty, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Maak nu gratis je Amnesty International opzegbrief

Amnesty International telefoonnummer en adres