★★★★★
9.2 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Artsen zonder Grenzen opzeggen

Zeg hier direct Artsen zonder Grenzen op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3370 organisaties
  • Veilig

Artsen zonder Grenzen opzeggen werkt als volgt

Artsen zonder Grenzen opzeggen kan op de volgende manier:
  1. Opzeggen per telefoon op 0800 0102.
  2. Opzeggen met de opzegservice van opzeggen.nl. Met opzeggarantie en gratis hulp bij vragen.
TIP: ben je verhuisd sinds je gestart bent met doneren? Geef dan jouw oude adres door bij jouw opzegging.

Hoe kan ik mijn donatie opzeggen?

Je kan jouw donatie op ieder gewenst moment opzeggen. Je adresgegevens volstaan, maar let op; als je ooit verhuisd bent, dan kan het zijn dat Artsen zonder Grenzen verkeerde adresgegevens heeft van je en dan kunnen ze geen opzegging verwerken. Je kan ook gratis bellen naar de donateurslijn om jouw donatie te beëindigen. Ook kan je het formulier om je donatie aan Artsen zonder Grenzen te wijzigen invullen. Let op; dit formulier kun je alleen gebruiken om jouw donatie te verlagen. Ze hanteren een minimumbedrag van 1 Euro in dit formulier.

Gratis uitschrijven Artsen zonder Grenzen

Je kunt de opzegbrief direct gratis downloaden. Je hoeft je bij ons namelijk niet te registeren en we slaan je gegevens ook niet op als je gebruik maakt van de gratis opzegbrief. Je kunt de opzegging helemaal zelf versturen. Zo simpel is het!

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

Artsen zonder Grenzen kan ook opgezegd worden door een aangetekende brief te verzenden, waardoor jij bewijs hebt dat Artsen zonder Grenzen de opzegging ook echt heeft ontvangen. Voor 7,99 Euro kun je dit door ons laten regelen, terwijl dit bij een postkantoor 8,40 Euro zou hebben gekost! Wij sturen elke maandag de aangetekende opzegbrieven naar Artsen zonder Grenzen. Zodra jouw opzegbrief is verzonden krijg je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt het opzeggen niet alleen erg makkelijk, maar krijg je ook direct zekerheid dat deze opzegging door Artsen zonder Grenzen in behandeling wordt genomen.

Opzegtermijn

Artsen zonder Grenzen hanteert geen opzegtermijn om je donatie te beëindigen. Hou wel rekening met een periode van enkele weken voordat het opzeggen door Artsen zonder Grenzen is verwerkt.

Storneren

Vind je dat het te lang duurt voordat jouw donatie is stopgezet? Je kunt altijd tot twee donaties terug het geld laten terugboeken door je bank. Ga naar je online bankomgeving en zoek de geïncasseerde bedragen van Artsen zonder Grenzen op. Bij de afschrijving vind je de optie 'terugboeken'. Op deze manier houd jij altijd controle over je betalingen.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over het stopzetten van je donatie? Laat dan ons het opzeggen voor jou regelen. Wij versturen je opzegbrief naar Artsen zonder Grenzen en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Gaat er iets mis met opzeggen? Dan gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Afmelden voor ongewenste post

Wil je je donatie niet opzeggen maar wil je wel van de ongevraagde post af van Artsen zonder Grenzen? Je kunt doorgeven dat je geen post meer wilt ontvangen maar wel wilt blijven doneren. je kunt dit eenvoudig doorgeven door een e-mail te sturen naar info@amsterdam.msf.org. Zij verwerken jouw verzoek en binnen enkele weken zul je geen post meer ontvangen van Artsen zonder Grenzen.

Over Artsen zonder Grenzen

De mensen van Artsen zonder Grenzen werken dagenlang om mensen in crisissituaties te helpen. De hulp die ze verlenen verschilt sterk, van basiszorg en vaccinatieprogramma’s tot specialistische chirurgie. Ze ondersteunen zwangere vrouwen, brengen baby’s ter wereld of voorzien hulp in mentaal erbarmelijke situaties. Ook komen ze te hulp bij natuurrampen, noodsituaties, het uitbreken van ziektes en in conflictgebieden. Artsen zonder Grenzen is wereldwijd in circa 80 landen actief. De organisatie is opgericht op 22 december 1971, te Parijs. De Franse naam Medecins sans Frontieres (MsF) wordt Internationaal gebruikt. In Nederland is dit vertaald naar Artzen zonder Grenzen (AzG).

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Artsen zonder Grenzen?

Berend uit Eindhoven - "Had geen zin om naar een postkantoor te gaan, dus bedankt voor deze service!"

Mattheus uit Utrecht - "Onlangs las ik dat personeel van Artsen zonder Grenzen prostituees bezocht en in een geval medicatie ruilde voor seks. Hierna heb ik direct besloten om het goede doel op te zeggen, jammer hoor… De opzegging verliep echter wel heel soepel."

Janne uit Oldenzaal - "Heb geen problemen met Artsen zonder Grenzen, maar heb besloten om een aantal van mijn donaties te schrappen. Gelukkig kon ik via Opzeggen.nl direct verschillende donaties opzeggen zonder zoektocht per goed doel hoe ik op kan zeggen."

Sophie uit Leeuwarden - "Opzeggen was erg snel en degelijk, top!"

Reviews over Opzeggen.nl

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, vragen wij na het gebruiken van onze service of je bereid bent om een korte review achter te laten. Dit doen we niet alleen om de kwaliteit van onze diensten te testen, maar ook zodat jij kan zien wat andere mensen van ons vinden. Zo hopen wij een zo klantvriendelijk mogelijke organisatie te blijven. Mocht je dus even willen kijken wat anderen van ons vinden, neem dan een kijkje op de reviewpagina van opzeggen.nl.

Artsen zonder Grenzen donatie stoppen

Wil je niet meer doneren aan de projecten van Artsen zonder Grenzen (AzG)? Dan kun je eenvoudig je donatie laten stopzetten. Regel het direct online met opzeggarantie via opzeggen.nl of check de contactgegevens van Artsen zonder Grenzen om dit rechtstreeks te regelen.

Redenen om donatie te stoppen

Bij Opzeggen.nl doen we onderzoek naar redenen om op te zeggen. Soms zeggen consumenten op vanwege negatieve nieuwsberichten. In maart en april 2018 merkte we bijvoorbeeld een enorme toename in het aantal opzeggingen voor Oxfam Novib, toen in het nieuws kwam dat medewerkers van deze organisatie zich schandalig hadden misdragen en Oxfam Novib dit probeerde in de doofpot te stoppen. Maar over het algemeen zijn de redenen eenvoudig en makkelijk verklaarbaar. Donateurs zijn simpelweg op zoek naar mogelijkheden om geld te besparen. En het opzeggen van donaties is een snel en eenvoudige manier om geld te besparen.

Veel gestelde vragen over Artsen zonder Grenzen

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is altijd binnen maximaal 30 dagen verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Artsen zonder Grenzen telefoonnummer en adres