★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Bio-Kinderrevalidatie opzeggen

Zeg hier direct Bio-Kinderrevalidatie op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Bio-Kinderrevalidatie opzeggen werkt als volgt

Bio-Kinderrevalidatie opzeggen

Donatie aan Bio-Kinderrevalidatie opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Bio-Kinderrevalidatie per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Bio-Kinderrevalidatie en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Bio-Kinderrevalidatie

Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten. In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen met kinderen met een complexe handicap onbezorgde vakantie vieren. Op het park bevind zich de Manege in 't BioBos die volledig is ingericht voor recreatief en therapeutisch paardrijden voor gehandicapten. Het Bio Research Center for Children heeft als doel de levensomstandigheden van kinderen met een handicap te verbeteren.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Bio-Kinderrevalidatie

Je kunt Bio-Kinderrevalidatie bereiken via het telefoonnummer 026 - 483 82 01.

Adres Bio-Kinderrevalidatie

Bio-Kinderrevalidatie
Wekeromseweg 8
6816 VS ARNHEM