★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Cordaid Kinderstem opzeggen

Zeg hier direct Cordaid Kinderstem op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Cordaid Kinderstem opzeggen werkt als volgt

Cordaid Kinderstem opzeggen

Wil je Cordaid Kinderstem opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Cordaid Kinderstem per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je je donatie direct online beëindigen? Dan kun je ook gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Kinderstem en je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van de verzonden brief. Je donatie stopzetten was nog nooit zo eenvoudig!

Over Kinderstem

Kinderstem is een fonds van Cordaid, met als doel kinderen over de hele wereld de mogelijkheid te bieden om onderwijs te volgen. Naast het creëren van een situatie waardoor kinderen naar school kunnen, wordt uiteraard ook aandacht besteed om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren (meer leraren, bijscholing leraren, betere lesmaterialen en goede gebouwen/lokalen).


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Cordaid Kinderstem, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen