★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Cordaid Memisa opzeggen

Zeg hier direct Cordaid Memisa op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Cordaid Memisa opzeggen werkt als volgt

Cordaid Memisa opzeggen

Wil je Cordaid Memisa opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Cordaid Memisa per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je je donatie direct online beëindigen? Dan kun je ook gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Memisa en je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van de verzonden brief. Je donatie stopzetten was nog nooit zo eenvoudig!

Over Memisa

Memisa is een fonds van Cordaid (net als Kinderstem, Mensen in Nood, Microkrediet en Bond zonder Naam), en richt zich op het tegengaan van moedersterfte. Dit doen zij voordat vrouwen zwanger worden, tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling én daarna.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Cordaid Memisa, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen