★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Stichting Make-A-Wish Nederland opzeggen

Zeg hier direct Stichting Make-A-Wish Nederland op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Stichting Make-A-Wish Nederland opzeggen werkt als volgt

Goede doelen opzeggen

Zoek het goede doel dat je wilt opzeggen en je gaat direct naar de juiste opzegbrief. Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het goede doel per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van het goede doel, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Make-A-Wish

Je kunt Make-A-Wish bereiken via het telefoonnummer 0348 - 75 48 75. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. Hou rekening met een wachtrij voordat je een medewerker aan de lijn krijgt.

Liever niet bellen maar direct online je opzegging regelen met opzeggarantie? Gebruik dan onderstaande opzegbrief. In 2 minuten geregeld!

Adres Make-A-Wish

Stichting Make-A-Wish Nederland
Postbus 2016
3440 DA WOERDEN