★★★★★
9.2 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Emma Kinderziekenhuis AMC, St. Steun opzeggen

Zeg hier direct Emma Kinderziekenhuis AMC, St. Steun op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3370 organisaties
  • Veilig

Emma Kinderziekenhuis AMC, St. Steun opzeggen werkt als volgt

Stichting Steun Emma opzeggen

Wil je je donatie aan Stichting Steun Emma opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Stichting Steun Emma per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Stichting Steun Emma en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Stichting Steun Emma

De Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC heeft als doel fondsen te werven voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Fondsen die innovatieve behandelingen mede mogelijk maken. Het geld wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en hun ouders in het ziekenhuis verkeren. Het ziekenhuis en de overheid hebben hier onvoldoende middelen voor. De stichting draagt zorg voor een goed beheer van de geworven gelden en laat zich op het gebied van onderzoek adviseren door een wetenschappelijke adviesraad.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Emma Kinderziekenhuis AMC, St. Steun telefoonnummer en adres