★★★★★
9.1 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Human Rights Watch opzeggen

Zeg hier direct Human Rights Watch op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Human Rights Watch opzeggen werkt als volgt

Human Rights Watch opzeggen

Wil je Human Rights Watch opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Human Rights Watch per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct online je opzegging regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar Human Rights Watch en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief.

Over Human Rights Watch

Human Rights Watch is een internationale organisatie die sinds 2010 ook een kantoor heeft in Nederland. Human Rights Watch is voleldig afhankelijk van donaties van particulieren en stichtingen. Donaties aan de Nederlandse afdeling van Human Rights Watch komen ten goede aan verschillende projecten over de hele wereld.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Human Rights Watch, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Human Rights Watch

Je kunt Human Rights Watch bereiken via het telefoonnummer 020 520 5800.

Adres Human Rights Watch

Human Rights Watch
Prinsengracht 583
1016 HT Amsterdam