★★★★★
9.2 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

KWF Kankerbestrijding opzeggen

Zeg hier direct KWF Kankerbestrijding op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3370 organisaties
 • Veilig

KWF Kankerbestrijding opzeggen werkt als volgt

KWF opzeggen

KWF opzeggen? Wij zeggen de automatische incasso voor je op, stoppen de betalingen en voorkomen dat je nog vastzit aan donaties die je niet meer wilt doen. De makkelijkste manier om op tijd op te zeggen, met de belangrijke gegevens die het goede doel van je nodig hebt. Maak je gebruik van een automatische incasso of heb je een machtiging gegeven aan het KWF? Het is de manier waarop de meeste mensen doneren. Zodra je daarmee wilt stoppen kunnen wij je helpen dat in orde te maken. Zodat jij zeker weet dat je geen donaties meer doet die je niet van plan was. Je kunt jouw donaties aan het KWF op verschillende manieren opzeggen. Dat kan via de mail, met een brief of op een andere manier schriftelijk. De makkelijkste manier is om dit gewoon online te doen, waar we je goed bij kunnen helpen. Door de gegevens te verzamelen die we van je nodig hebben en dat voor je in orde te maken. Wij weten welke richtlijnen het KWF hanteert en hoe we ervoor zorgen dat we dit netjes, op tijd en op de juiste manier voor je doen.

Via mail, brief of schriftelijk

Wil je jouw donaties stopzetten? Je hebt daarvoor een paar mogelijkheden:

 • Via mail
  Een mailtje is voldoende om jouw donaties stop te zetten. Wel is het belangrijk om daarin de juiste gegevens te vermelden. Zorg er bovendien voor dat je aangeeft per wanneer je niet meer wilt doneren. Of hoe je de donatie aan wilt passen.
 • Schriftelijk
  Liever schriftelijk opzeggen? Gebruik de gegevens van het KWF om een brief te sturen. Geef daarin aan dat je de donaties niet meer wilt doen. Met de brief zorg je ervoor dat je de donaties stopt, zodat je die niet meer doet als je daar geen behoefte meer aan hebt.
 • Telefonisch
  Telefonisch opzeggen bij het KWF? Dat kan via telefoonnummer 0900 202 00 41. Je betaalt daarvoor een bedrag van €0,01 per minuut. Zorg ervoor dat je alle belangrijke gegevens bij de hand hebt, zodat je die meteen door kunt geven.
Op welke manier je ook opzegt, het is altijd belangrijk om een aantal gegevens bij de hand te hebben. Het gaat bijvoorbeeld om jouw contactnummer, net als een eventueel contractnummer. Op die manier kun je aangeven wie je bent en om welke donaties het gaat.

Let op: bel je met het KWF? De kans is groot dat de medewerker je een aantal extra vragen zal stellen, om vast te stellen dat jij het bent. Je kunt denken aan jouw geboortedatum en je adres.

Opzeggen of donatie wijzigen

Je kunt jouw donatie bij het KWF opzeggen of jouw donatie wijzigen. In het laatste geval is het niet nodig om eerst op te zeggen. In plaats daarvan is het voldoende om aan te geven wat je voortaan graag zou willen doneren. Gaat het bijvoorbeeld om een lager bedrag per maand of wil je niet meer iedere maand een bedrag overmaken? Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld ieder kwartaal, ieder half jaar of ieder jaar een bedrag over te maken.

De wijziging kun je zowel via e-mail, telefonisch als schriftelijk doorgeven. In alle gevallen is het belangrijk om goed duidelijk te maken welke donaties je nu doet en hoe je dat aan wilt passen. Op die manier weet je zeker dat het KWF de wijziging goed voor je doorvoert en daar geen fouten bij worden gemaakt. En wil je juist meer doneren dan je op dit moment doet? Ook dat kun je op die manier doorgeven, iets waar het goede doel natuurlijk ontzettend blij mee zal zijn.

Donatie stoppen: opzeggen

Wil je de donatie stoppen en daarom het KWF opzeggen? Je kunt een machtiging intrekken of de automatische incasso stoppen. We kunnen je daar in de beide gevallen goed bij helpen, zodat je geen giften meer doet die je niet van plan was.

Tip: geef je gedurende het jaar op een paar momenten? Er is belastingvoordeel beschikbaar voor giften. Houd rekening met de ondergrens om in aanmerking te komen voor fiscaal voordeel. Controleer de bedragen die je al hebt overgemaakt en wat je nog wilt doneren. Voorkom op die manier dat je voordeel misloopt, door net te vroeg op te zeggen.

Opzeggen kan op ieder moment dat jij wilt. Anders dan bij sommige bedrijven en contracten is er natuurlijk geen sprake van een minimale klanttermijn. In plaats daarvan kun je ook na een eerste donatie aangeven dat je er toch mee wilt stoppen. En maak je al jaren automatisch bedragen over, maar wil je nu een ander doel steunen of er helemaal mee stoppen? Je hebt in alle gevallen de kans om de donaties stop te zeggen, zodat je geen bedragen meer overmaakt. Of zet de automatische betalingen stop, zodat je op de momenten waarop jij het wilt handmatig een bedrag aan het KWF kunt overmaken.

KWF opzeggen: wij helpen je

Vind je het lastig om KWF op te zeggen en wil je zeker weten dat dit goed gebeurt? Wij begrijpen dat je geen onzekerheid wilt over eventuele betalingen of verplichtingen. Wij weten welke gegevens het KWF van je nodig heeft en hoe we ervoor zorgen dat we op tijd aangeven dat je wilt stoppen. Het is voldoende om jouw gegevens online in te vullen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan. Op die manier weet je zeker dat dit goed gaat en jij geen extra donaties meer hoeft te doen.

Je kunt online de gegevens invullen die we van je nodig hebben. Die gebruiken we om de opzegging bij het KWF te doen. Dat doen we schriftelijk, waarvan we natuurlijk een bevestiging krijgen. Die zullen we netjes met je delen, waardoor jij het bewijst in handen hebt dat je opzegging is doorgegeven. Daarmee zorgen we ervoor dat je geen extra bedragen meer hoeft te betalen. Wil jij het KWF opzeggen en zeker weten dat dit op de juiste manier gebeurt? Wij helpen je erbij, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Veel gestelde vragen over KWF

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is doorgaans binnen maximaal 30 dagen verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


KWF Kankerbestrijding telefoonnummer en adres