★★★★★
9.2 op basis van 1305 beoordelingen Kiyoh

KWF Kankerbestrijding opzeggen

Zeg hier direct KWF Kankerbestrijding op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1305 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2830 organisaties
  • Veilig

KWF Kankerbestrijding opzeggen werkt als volgt

KWF opzeggen

Wil je het KWF opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het KWF per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar KWF en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over KWF

Het KWF financiert kankeronderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning, met als doel meer genezing van kanker en verbetering van kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Van elke Euro die het KWF ontvangt, wordt uiteindelijk 85 Eurocent besteed aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, opleidingen, preventie en patiëntenondersteuning.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van het KWF, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Maak nu gratis je KWF Kankerbestrijding opzegbrief

KWF Kankerbestrijding telefoonnummer en adres