★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

MIND opzeggen

Zeg hier direct MIND op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

MIND opzeggen werkt als volgt

MIND opzeggen

Wil je MIND opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van MIND per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van MIND? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat MIND je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van MIND? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag MIND je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer MIND

Je kunt MIND bereiken via het telefoonnummer 033 - 303 2333.

Adres MIND

MIND
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort