★★★★★
9.2 op basis van 3418 beoordelingen Kiyoh

Nierstichting Nederland opzeggen

Zeg hier direct Nierstichting Nederland op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3418 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

Nierstichting Nederland opzeggen werkt als volgt

Nierstichting opzeggen

Wil jij jouw donatie aan de Nierstichting beëindigen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt natuurlijk een bevestiging van de Nierstichting per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je het beëindigen van je donatie meteen online geregeld hebben? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij sturen je opzegging naar de Nierstichting en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging van ons met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!

Over Nierstichting

De Nierstichting werkt al meer dan 40 jaar aan een betere kwaliteit van leven van nierpatiënten. De Nierstichting wil voor alle nierpatiënten de omstandigheden creëren dat ze volwaardig kunnen participeren in de samenleving. Van iedere gedoneerde euro besteedde de Nierstichting (in 2012) 72 eurocent aan een beter leven voor nierpatiënten (doelbesteding). De overige 28 eurocent waren nodig voor fondsenwerving, administratie en beheer. Van de doelbesteding ging 53% naar onderzoek, 25% naar ondersteuning van patiënten, 22% naar preventie, voorlichting en communicatie.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Nierstichting Nederland telefoonnummer en adres