★★★★★
9.2 op basis van 3758 beoordelingen Kiyoh

Rode Kruis opzeggen

Zeg hier direct Rode Kruis op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3758 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Rode Kruis opzeggen werkt als volgt

Rode Kruis opzeggen

Wil je het Rode Kruis opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het Rode Kruis per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je het beëindigen van je donatie direct online geregeld hebben? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegging naar het Rode Kruis en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging van ons met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!

Over Rode Kruis

Het Rode Kruis is een wereldwijde organisatie die zich richt op noodhulp. Doet een ramp of conflict zich voor, dan helpt het Rode Kruis direct. Het Rode Kruis heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen vrijwilligers. Er worden levensreddende activiteiten gestart en er worden onderdak, voedsel, schoon drinkwater en medische voorzieningen geboden . Doel: zoveel mogelijk levens redden, ongeacht geloof, nationaliteit, ras, afkomst of politieke mening.

Veel gestelde vragen over Rode Kruis

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is doorgaans binnen maximaal 30 dagen verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Rode Kruis telefoonnummer en adres