★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Stichting Henk Arts opzeggen

Zeg hier direct Stichting Henk Arts op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Stichting Henk Arts opzeggen werkt als volgt

Stichting Henk Arts opzeggen

Wil je Stichting Henk Arts opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Stichting Henk Arts per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Stichting Henk Arts je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Stichting Henk Arts? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Stichting Henk Arts je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Stichting Henk Arts? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Stichting Henk Arts

Je kunt Stichting Henk Arts bereiken via het telefoonnummer 0475 - 582 066.

Adres Stichting Henk Arts

Stichting Henk Arts
Land van Eyckstraat 18
6085 CP Horn