★★★★★
9.2 op basis van 3795 beoordelingen Kiyoh

Unicef opzeggen

Zeg hier direct Unicef op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3795 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Unicef opzeggen werkt als volgt

Unicef opzeggen

Wil je Unicef opzeggen? Vul de gevraagde gegevens dan in en de brief wordt automatisch aangepast. Download hierna de brief, onderteken deze en verstuur hem naar het opgegeven adres. Je krijgt een bevestiging van Unicef per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je meteen zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Unicef en je ontvangt hiervan van ons een confirmatie inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Unicef

Om kinderen te beschermen hebben de lidstaten van de Verenigde Naties in 1989 het Verdrag voor de Rechten van het Kind aangenomen. Unicef is er om overheden aan te spreken op hun gedrag wanneer deze de kinderrechten niet in achting nemen. Daarnaast werkt Unicef samen met overheden, lokale en internationale hulporganisaties en maatschappelijke organisaties om ervoor te zorgen dat de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd blijven verbeteren.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Unicef, kan je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier reeds een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Veel gestelde vragen over Unicef

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is altijd binnen maximaal 30 dagen verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Unicef telefoonnummer en adres