★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Vriendenkring Nederland opzeggen

Zeg hier direct Vriendenkring Nederland op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Vriendenkring Nederland opzeggen werkt als volgt

Vriendenkring Nederland opzeggen

Wil je Vriendenkring Nederland opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Vriendenkring Nederland per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Vriendenkring Nederland? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Vriendenkring Nederland je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Vriendenkring Nederland? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Vriendenkring Nederland je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Vriendenkring Nederland

Je kunt Vriendenkring Nederland bereiken via het telefoonnummer (076) 56 00 136.

Adres Vriendenkring Nederland

Vriendenkring Nederland
Postbus 4884
4803 EW Breda