★★★★★
9.2 op basis van 3947 beoordelingen Kiyoh

Wereld Natuur Fonds opzeggen

Zeg hier direct Wereld Natuur Fonds op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3947 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Wereld Natuur Fonds opzeggen werkt als volgt

Wereld Natuur Fonds (WNF) opzeggen

Wil je het Wereld Natuur Fonds opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het Wereld Natuur Fonds per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of het stopzetten van je donatie direct online regelen? dan kun je gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegging naar het Wereld Natuur Fonds en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegging. Makkelijker kan het niet!

Over het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) is opgericht in 1962 met als doel natuurbescherming over de hele wereld. De Nederlandse afdeling hanteert 4 doelstellingen: het beschermen en waar mogelijk herstellen van 9 belangrijke regio's, het beschermen van 13 bedreigde diersoorten, het verkleinen van de menselijke voetafdruk en het verminderen van de dreiging van klimaatverandering.

Veel gestelde vragen over Wereld Natuur Fonds

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is doorgaans binnen maximaal 30 dagen verwerkt. Maar het is eenvoudig om automatische incasso's door jouw bank terug te laten starten. Dat kan eenvoudig vanuit jouw bank app.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Wereld Natuur Fonds telefoonnummer en adres