★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Delicious opzeggen

Zeg hier direct Delicious op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Delicious opzeggen werkt als volgt

Delicious opzeggen

Wil je Delicious opzeggen? Vul de gegevens dan in en de brief zal automatisch aangepast worden. Download vervolgens de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Delicious per wanneer je abonnement stopgezet zal worden.

Opzegtermijn

Na je eerste abonnementstermijn is je Delicious abonnement altijd maandelijks opzegbaar. Hou bij het schriftelijk opzeggen wel rekening met een verwerkingstijd van twee weken.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een confirmatie ontvangt van Delicious, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter wel bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Indien je een bevestiging van je opzegging hebt ontvangen en er nog steeds geld van je rekening afgenomen wordt, kan je dit altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Over Delicious

Delicious Magazine staat vol met maakbare recepten, verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie van heerlijke gerechten. Ook is er informatie te vinden over restaurants die je niet mag missen, de mooiste spullen voor in de keuken en diverse wijnadviezen.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer Delicious

Je kunt Delicious bereiken via het telefoonnummer 085 888 5640.

Adres Delicious

Delicious
Postbus 23620
1100 EC AMSTERDAM