★★★★★
9.1 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Donald Duck opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Donald Duck

Welk product wil je opzeggen bij Donald Duck?


Staat het product van Donald Duck er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Donald Duck opzeggen werkt als volgt

Donald Duck opzeggen

Veel Nederlanders zijn dol op de Donald Duck. Dit tijdschrift wordt vooral veel door kinderen gelezen, maar er zijn ook volwassenen die er dol op zijn. Je kunt de Donald Duck los kopen, maar er zijn veel mensen die er een abonnement op hebben. Geldt dit ook voor jou, maar wil je jouw abonnement beëindigen? Dan moet je de Donald Duck opzeggen. Deze pagina staat volledig in het teken van het opzeggen van dit tijdschrift. Je leest onder meer hoe je de Donald Duck opzegt en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Op deze pagina
Contactgegevens van Donald Duck
Abonnementen van Donald Duck
Verhuizing en de Donald Duck
Opzegtermijn Donald Duck
Automatische incasso en storneren
Herroepingsrecht Donald Duck
Zo kun je de Donald Duck opzeggen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Donald Duck

Contactgegevens van Donald Duck

Naam Donald Duck
Adres Postbus 75
Postcode 2400 AB
Plaats Alphen aan de Rijn
Kamer van Koophandel 34172906
Telefoonnummer 088 - 5500 143

Abonnementen van Donald Duck

Wie zich wil abonneren op de Donald Duck, kan uit verschillende abonnementen kiezen. Je kunt alleen voor Donald Duck kiezen, maar ook voor Donald Duck Extra, Donald Duck Junior en Katrien Duck. Hieronder staan we kort stil bij de verschillende Donald Duck abonnementen die je af kunt sluiten.

 • Donald Duck
  Wie lid wil worden van Donald Duck, kan allereerst voor het abonnement Donald Duck kiezen. Je krijgt iedere week een nieuw nummer thuis en daarnaast ontvang je vier speciale abonnee-edities. Daarnaast heb je toegang tot de Donald Duck-ap. Naast dit ‘standaard’ abonnement kun je ook kiezen voor Donald Duck De Hele Mikmak, Donald Duck DubbelDuck en Donald Duck Digitaal. Bij al deze abonnementen is het - net als bij het reguliere abonnement - mogelijk om het tijdschrift online te lezen.

 • Donald Duck Extra
  Kom je er niet aan toe om iedere week een nieuwe Donald Duck te lezen? Dan kun je voor het abonnement Donald Duck Extra kiezen. Er worden dan, verspreid over het jaar, vijftien nummers thuisbezorgd. Je kunt Donald Duck Extra eveneens online lezen. Wanneer je een grote Donald Duck-fan bent, kun jij je - naast de reguliere Donald Duck - ook op Donald Duck Extra abonneren.

 • Donald Duck Junior
  Zijn jouw kinderen dol op Donald Duck? Dan kom je mogelijk uit bij Donald Duck Junior. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de allerkleinsten. Wanneer je voor dit abonnement kiest, vind je om de week een Donald Duck Junior in de brievenbus (26 nummers). Daarnaast ontvang je het Donald Duck Junior Vakantieboek en is het mogelijk om het tijdschrift online te lezen.

 • Katrien Duck
  De Donald Duck is er zowel voor jongens als voor meiden, maar er is ook een speciaal abonnement voor meiden: Katrien Duck. Wanneer je voor dit abonnement kiest, krijg je verdeeld over het jaar veertien nummers thuisbezorgd. Als abonnee is het mogelijk om het tijdschrift online te lezen via Tijdschrift.nl.

Verhuizing en de Donald Duck

Heb je een abonnement op de Donald Duck, maar verhuis je binnenkort? Dan wil je uiteraard dat het tijdschrift na de verhuizing op het nieuwe adres bezorgd wordt. Dit gebeurt alleen als je zelf een adreswijziging doorgeeft. Als je al weet op welke datum je verhuist, is het handig om dit zo snel mogelijk door te geven. Een adreswijziging kan namelijk tot maximaal 3 weken in beslag nemen. Je kunt jouw adres het beste wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice van DPG Media, het bedrijf achter Donald Duck. De klantenservice is bereikbaar via 088 - 5500 143.

Opzegtermijn Donald Duck

Wie zijn abonnement op de Donald Duck op wil zeggen, kan te maken krijgen met een opzegtermijn. Wat de opzegtermijn is, hangt af van de status van je abonnement. Maak je gebruik van een aanbieding? Dan kun je de Donald Duck opzeggen vanaf het moment dat de kortingsperiode ten einde loopt, met een minimum van één maand.
Als je het reguliere tarief betaalt, is er eveneens sprake van een opzegtermijn van één maand. Dit komt door de Wet Van Dam. Door deze wet kunnen consumenten een langlopend contract, zoals een abonnement, op ieder moment opzeggen. Er geldt dan een opzegtermijn van maximaal één maand. Dit recht is overigens alleen van toepassing als het abonnement één keer of vaker stilzwijgend verlengd is. Heb je een contract voor onbepaalde tijd afgesloten? Dan treedt de Wet Van Dam direct in werking.

Automatische incasso en storneren

Een Donald Duck abonnement kun je op verschillende manieren betalen. Eén van de opties is automatische incasso. Het bedrag wordt dan automatisch van je rekening afgeschreven, waardoor je nooit kunt vergeten om te betalen. Wanneer je jouw Donald Duck abonnement opzegt, wordt de automatische incasso ook stopgezet. Heb je jouw abonnement stopgezet, maar heb je nog geen bevestiging ontvangen? Dan kun je jouw bank vragen om de automatische incasso te blokkeren. Als Donald Duck in jouw ogen ten onrechte geld heeft afgeschreven, kun je het bedrag bovendien terug laten boeken (storneren). Bij veel banken kun je dit zelf regelen in de online omgeving, maar een bank kan dit op verzoek ook voor jou doen.

Herroepingsrecht Donald Duck

Waar het afsluiten van een abonnement op de Donald Duck je aanvankelijk een goed idee leek, kun je hier na enige tijd toch spijt van krijgen. Wanneer deze spijt binnen veertien dagen na afsluiten van het abonnement ontstaat, kun je een beroep doen op het herroepingsrecht. Hierdoor kun je jouw Donald Duck abonnement binnen veertien dagen na afsluiten zonder opgaaf van reden alsnog beëindigen. Schriftelijk opzeggen heeft de voorkeur, zodat je altijd bewijs hebt. Telefonisch opzeggen kan echter ook.


Zo kun je de Donald Duck opzeggen

Lazen jouw kinderen altijd de Donald Duck, maar doen ze dit inmiddels niet meer? Dan wil je jouw abonnement op dit tijdschrift mogelijk opzeggen. De Donald Duck opzeggen kan telefonisch, maar ook online. Hieronder staan we kort stil bij beide manieren, zodat je kunt bepalen wat in jouw situatie de beste manier is om een abonnement stop te zetten.

 1. Telefonisch stopzetten via de klantenservice

 2. Wie zijn abonnement op de Donald Duck op wil zeggen, kan telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het tijdschrift. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur te bereiken via 088 - 5500 143. Wanneer je voor telefonisch opzeggen kiest, kan er sprake zijn van een wachttijd. Bel daarom bij voorkeur op tijdstippen dat het rustig is, bijvoorbeeld tussen 14.00 en 16.00 uur. De kans dat je (lang) moet wachten voordat een medewerker je te woord staat, is dan een stuk kleiner.
 3. Online opzeggen via Opzeggen.nl

 4. Zit je er niet op te wachten om een medewerker van Donald Duck aan de lijn te krijgen. Dan biedt de opzegservice van Opzeggen.nl uitkomst. Hierdoor kun je online de Donald Duck opzeggen. Wij kunnen de voorbeeld opzegbrief voor je versturen, maar je kunt hem ook downloaden en zelf op de post doen.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Donald Duck

Wat is het adres van de Donald Duck?
Het adres van Donald Duck is Postbus 75, 2400 AB Alphen aan de Rijn. Wanneer je jouw abonnement op dit tijdschrift per post op wil zeggen, kun je deze gegevens op de envelop zetten.

Hoe kan ik de Donald Duck opzeggen?
Donald Duck opzeggen kan op twee manieren: telefonisch en via de opzegservice van Opzeggen.nl. Wanneer je voor de eerste optie kiest, krijg je een medewerker aan de lijn die je over probeert te halen abonnee te blijven. Wanneer je online opzegt via Opzeggen.nl is dit niet het geval.

Wat is de verwerkingstijd bij het doorgeven van een verhuizing?
Het verwerken van een adreswijziging neemt maximaal 3 weken in beslag. Als je direct na de verhuizing de Donald Duck op het nieuwe adres wilt ontvangen, is het verstandig een adreswijziging tijdig door te geven.

Kan ik de Donald Duck tijdelijk stopzetten?
Nee, het is niet mogelijk om een Donald Duck abonnement tijdelijk stop te zetten. Hierdoor ontvang je het tijdschrift bijvoorbeeld ook als je op vakantie bent.

Hoe zit het met een digitaal abonnement op Donald Duck?
Donald Duck biedt je de mogelijkheid om een digitaal abonnement af te sluiten. Met Donald Duck Digitaal krijg je toegang tot de app. In deze app vind je iedere dag nieuwe moppen, puzzels en meer dan duizend vrolijke verhalen. Ook bevat de app strips uit het weekblad.


Meest opgezegd


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig