★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

DPG Media opzeggen

Zeg hier direct DPG Media op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

DPG Media opzeggen werkt als volgt

DPG Media opzeggen

DPG Media is het grootste mediabedrijf van Nederland. Het bedrijf geeft zowel landelijke als regionale dagbladen uit en is eigenaar van diverse nieuwssites en online platformen. Bovendien omvat het portfolio van dit mediabedrijf de nodige tijdschriften. Hierdoor is de kans aanwezig dat je een abonnement op DPG Media hebt afgesloten. Als je niet of nauwelijks gebruik maakt van jouw abonnement(en), wil je deze mogelijk opzeggen. Maar hoe gaat DPG Media opzeggen eigenlijk in zijn werk? Op deze pagina gaan we eerst in op de verschillende abonnementen die DPG Media aanbiedt. Vervolgens lees je welke voorwaarden er verbonden zijn aan opzeggen en vertellen we je hoe je jouw abonnement kunt beëindigen.


Op deze pagina
Contactgegevens van DPG Media
Abonnementen van DPG Media
DPG Media opzeggen? Hier krijg je mee te maken!
Abonnement eindigt nooit direct
Automatische incasso stopzetten en terugboeken
Abonnement op DPG Media herroepen
Adreswijziging doorgeven aan DPG Media
DPG Media opzeggen doe je zo
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de DPG Media

Contactgegevens van DPG Media

Naam DPG Media
Adres Jacob Bontiusplaats 9
Postcode 1018 LL
Plaats Amsterdam
Kamer van Koophandel 34172906
Telefoonnummer 088 - 5500 250

Abonnementen van DPG Media

DPG Media is eigenaar van diverse dagbladen, tijdschriften en nieuwssites. Hierdoor kun jij je op verschillende manieren abonneren op DPG Media. Benieuwd welke abonnementen je allemaal af kunt sluiten? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de verschillende abonnementen gecategoriseerd.

  Online services


 • Reclamefolder.nl
 • Hardware Info
 • Independer
 • Tweakers
 • Tijdschrift.nl
 • Autowereld.nl
 • AutoTrack
 • Gaspedaal.nl
 • Intermediair

  Radio


 • Qmusic

DPG Media opzeggen? Hier krijg je mee te maken!

Heb je een abonnement op één van de media die onder de vleugels van DPG Media valt en wil je deze opzeggen? Dan wil je hier waarschijnlijk niet te lang mee wachten. Hoe sneller je jouw abonnement opzegt, des te eerder deze afloopt. Hierdoor maak je niet onnodig veel kosten. Bij DPG Media opzeggen krijg je alleen wel te maken met een aantal zaken. Je leest hieronder waar je rekening mee moet houden bij het opzeggen van jouw abonnement.

Abonnement eindigt nooit direct

Zeg je jouw abonnement op één van de media van DPG Media op? Verwacht dan niet dat deze ook direct beëindigd wordt. DPG Media hanteert namelijk een opzegtermijn van minimaal 1 maand. Als je naar aanleiding van een actie of aanbieding een abonnement op een krant of tijdschrift van DPG Media hebt afgesloten, loopt deze voor een bepaalde tijd. Je kunt jouw abonnement dan pas opzeggen 1 maand voordat het abonnement afloopt.

Wanneer je jouw abonnement niet stopzet voor het einde van de looptijd, wordt deze automatisch verlengd en omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Is dit al gebeurd? Denk dan niet dat je opnieuw een jaar vastzit aan het abonnement. Door de Wet Van Dam kun je jouw abonnement na de eerste stilzwijgende verlenging op ieder gewenst moment opzeggen. Je krijgt in dat geval opnieuw te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Ga je schriftelijk een abonnement op DGP Media opzeggen? Houd dan rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

De Telegraaf verhuis- en vakantieservice

Wanneer je als abonnee van de Telegraaf gaat verhuizen, wil je de krant uiteraard ook op jouw nieuw adres ontvangen. Hiervoor hoef je jouw huidige abonnement niet op te zeggen, want via Mijn Telegraaf kun je makkelijk en snel een adreswijziging doorgeven. Het duurt zo’n 3 dagen voordat de wijziging verwerkt is. Dit betekent dat je jouw verhuizing niet bijzonder lang van tevoren door hoeft te geven.

Ga je op vakantie? Dan wil je in de betreffende periode mogelijk geen papieren krant ontvangen. Hier valt wat voor te zeggen, want bij terugkomst kan de brievenbus uitpuilen. Daarom biedt de Telegraaf je de mogelijkheid om jouw abonnement tijdelijk te onderbreken of de krant op een ander adres te laten bezorgen. Wie gebruik wil maken van de vakantieservice van het dagblad, dient dit uiterlijk 3 werkdagen van te voren door te geven.

Automatische incasso stopzetten en terugboeken

Veel mensen die een abonnement op DPG Media afsluiten, betalen door middel van een automatische incasso. Wanneer je jouw abonnement opzegt, zorgt DPG Media ervoor dat er niet langer geld van jouw rekening afgeschreven wordt. Je kunt jouw bank overigens ook vragen om een automatische incasso te blokkeren. Doe dit alleen als DPG Media je een bevestiging heeft gestuurd van jouw opzegging. Tot die tijd ben je namelijk verplicht om te betalen voor het abonnement dat je hebt afgesloten.

Heb je een bevestiging van opzegging gehad, maar schrijft DPG Media toch nog geld van jouw rekening af? Dan kun je dit bedrag terug laten boeken. Het gaat dan immers om een onterechte afschrijving. Wie een automatische incasso wil storneren, kan zich tot de online omgeving van zijn eigen bank richten. Kom je er niet uit? Dan kun je de bank ook verzoeken om geld dat onterecht door DPG Media is afgeschreven terug te laten boeken.

Abonnement op DPG Media herroepen

Als je binnen 14 dagen al spijt hebt van de aanschaf van een abonnement op DGP Media, kun je jouw abonnement herroepen. Dit is mogelijk dankzij het zogeheten herroepingsrecht. Wie zijn abonnement op DPG Media herroept, hoeft hier geen reden voor op te geven. Heb je na het afsluiten van het abonnement al één of meerdere nummers ontvangen? Dan brengt DPG Media kosten in rekening voor deze nummers. De overige kosten voor het abonnement komen te vervallen.

Adreswijziging doorgeven aan DPG Media

Verhuis je binnenkort naar een ander adres en blijf je abonnee van DPG Media? Geef jouw nieuwe adres dan tijdig door. Alleen dan kan DPG Media er namelijk voor zorgen dat de krant of het tijdschrift waar jij abonnee van bent op het juiste adres geleverd wordt. Een adreswijziging neemt maximaal 3 weken in beslag.

DPG Media opzeggen doe je zo

Ben je abonnee van een krant of tijdschrift dat door DPG Media wordt uitgegeven, maar lees je deze niet meer? Dan kun je DPG Media opzeggen. Als je een abonnement voor bepaalde tijd hebt afgesloten, verwacht je mogelijk dat deze aan het einde van de looptijd automatisch stopt. Dit is niet het geval. Als je jouw abonnement niet zelf opzegt, verlengt DPG Media deze namelijk stilzwijgend en wordt het een abonnement voor onbepaalde tijd. Wanneer je dit niet wenst, moet je jouw abonnement opzeggen. Hieronder lees je hoe je dit doet.

 1. Telefonisch abonnement opzeggen

 2. Wie niet langer abonnee van DPG Media wil zijn, kan telefonisch contact opnemen met dit bedrijf. De DPG Media klantenservice is bereikbaar via 088 - 5500 250. Op werkdagen kun je tussen 09.00 en 21.00 uur een medewerker aan de lijn krijgen. Denk goed na over het moment waarop je belt, want bij telefonisch DPG Media opzeggen kun je te maken krijgen met wachttijden. Bel daarom bij voorkeur op rustige moment, zoals de maandagochtend of tussen 14.00 en 16.00 uur.
 3. Via button "online opzeggen of wijzigen" op de site van DPG

 4. Het nadeel van telefonisch DPG Media opzeggen is dat je een medewerker aan de lijn krijgt. Hij of zij zal alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat je toch abonnee blijft. Gelukkig kan het ook anders, want je kunt online jouw abonnement op DPG Media opzeggen. Dit doe je via de button “online opzeggen of wijzigen” op de website van DPG Media. Je vult hier jouw abonneenummer en postcode in en volgt de verdere instructies op. Online DPG Media opzeggen neemt over het algemeen minder tijd in beslag dan telefonisch opzeggen.
 5. Laat jouw abonnement opzeggen door Opzeggen.nl

 6. Het opzeggen van een abonnement is iets waar veel mensen liever zo weinig mogelijk tijd en moeite aan besteden. Geldt dit ook voor jou? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. DPG Media opzeggen is op deze manier namelijk een fluitje van een cent. Je vult jouw gegevens in en er staat direct een persoonlijke opzegbrief voor je klaar. Desgewenst kun je ervoor kiezen om een verzoek tot verwijdering persoonsgegevens op te nemen in de brief. Je beroept je in dat geval op het Recht van Verzet. Hierdoor mag DPG Media je niet meer bellen en ontvang je bovendien geen geadresseerd reclamedrukwerk meer.

  Opzeggen.nl biedt je de mogelijkheid om jouw persoonlijke opzegbrief gratis te downloaden. Wanneer je hiervoor kiest, verstuur je hem zelf. Wij kunnen dit ook voor je doen. Wil je jouw opzegbrief door ons laten versturen? Kies dan tussen standaard verzending en aangetekend versturen. Wanneer je een aangetekende brief verstuurt, garanderen wij je dat jouw abonnement op DPG Media wordt opgezegd. Bij standaard verzending profiteer je niet van deze garantie.
  Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

  Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de DPG Media

  Welke bladen heeft DPG Media?
  Donald Duck, Zo Zit Dat, Totaal TV, Veronica Superguide, Ariadne at Home, Wonen Landelijke Stijl, Flow, Story, Ouders van Nu, Stijlvol Wonen/Pure Maison, Eigen Huis & Interieur, AutoWeek, Libelle, Flair, Margriet, Tina en vtwonen zijn de bladen die onder de vleugels van DPG Media vallen.

  Welke kranten zijn er bij DPG Media?
  De Gelderlander, Brabants Dagblad, Algemeen Dagblad (AD), Provinciale Zeeuwse Krant (PZC), de Volkskrant, Trouw, Eindhovens Dagblad, de Stentor, het Parool, Tubantia en BN DeStem zijn de kranten die door DPG Media uitgegeven worden.

  Hoe kan ik mijn abonnement bij DPG Media opzeggen?
  Je kunt jouw abonnement op DPG Media opzeggen door telefonisch contact op te nemen, maar dit kan ook online door op de site van DPG Media op de button “online opzeggen of wijzigen” te klikken. Daarnaast kun je een abonnement op DPG Media opzeggen via Opzeggen.nl.

  Kan ik de DPG Media tijdelijk stopzetten?
  Ja, het is mogelijk om een abonnement op DPG Media tijdelijk stop te zetten. Dit kan alleen als de papieren krant van maandag tot en met zaterdag bij je wordt bezorgd. De minimale onderbreking moet 6 bezorgdagen zijn en mag niet langer dan 91 dagen (3 maanden) duren.

  Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven aan DPG Media?
  Wie een adreswijziging door wil geven aan DPG Media, neemt telefonisch contact op met de klantenservice via 088 - 5500 250. Als je een krant of tijdschrift tijdig op het nieuwe adres wilt ontvangen, dien je een adreswijziging uiterlijk 3 weken van tevoren door te geven aan DPG Media.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer DPG Media

We hebben nog geen telefoonnummer van DPG Media in ons bestand.

Adres DPG Media

DPG Media
Postbus 75
2400 AB ALPHEN AAN DE RIJN