★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Hoefslag opzeggen

Zeg hier direct Hoefslag op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Hoefslag opzeggen werkt als volgt

Hoefslag opzeggen

Wil je Hoefslag opzeggen? Vul dan de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van Hoefslag per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Opzegtermijn

Na je eerste abonnementstermijn is je Hoefslag abonnement altijd maandelijks opzegbaar. Hou wel bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van twee weken.

Automatische incasso

Wanneer het lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Hoefslag, dan kun je zelf de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening afgeschreven? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Over Hoefslag

Al langer dan 65 jaar brengt de Hoefslag via het maandelijkse tijdschrift, de website en de social media achtergronden en informatie over paarden, de paardensport en paardenhouderij.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer Hoefslag

We hebben nog geen telefoonnummer van Hoefslag in ons bestand.

Adres Hoefslag

Hoefslag
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld